Malermestere

Digitale løsninger øker marginene og sikrer dokumentasjon av bilbruken

Øk marginene med digitale løsninger.

I malerbransjen er detaljer og kunnskap viktige deler for å gjøre en god jobb. Nye teknikker og viten må kombineres med gamle håndverkstradisjoner, slik at jobben står seg godt gjennom flere år. Vi kan ikke hjelpe deg med håndverket, men Fleet Complete kan tilby digitale løsninger som gir økt lønnsomhet og hever bunnlinja. Vår digitale kjørebok og flåtestyring gjør det enkelt å administrere bilparken og dokumentere tiden du bruker hos en kunde.

Våre digitale løsninger:

  • Er uten lange bindingstider til riktig pris
  • Øker marginene dine og forbedrer logistikken
  • Fritar deg for tidskrevende manuell administrasjon
  • Reduserer bilkostnadene for bedriften
  • Oppfyller kravene fra Skatteetaten
Daily-Tasks-Icon-96

PUNKTLIGHET

Alle turer med bilene logges presist og automatisk ved hjelp av GPS. For deg som eier bedriften betyr det enkel adgang til digital oversikt og presit fakturagrunnlag med nøyaktig ankomst og avreisetidspunkt fra kunde eller oppdragssted.

Fuel_96

REDUSER DRIVSTOFFORBRUKET

Våre kunder opplever stor nedgang i drivstofforbruket som følge av at privatturer med yrkesbilene reduseres. Med flåtestyring og Green Driving kan man redusere drivstofforbruket ytterligere.
approval-96

OPPFYLLER SKATTEETATENS KRAV

Vår elektroniske kjørebok oppfyller kravene Skatteetaten har satt til en kjørebok for dokumentasjon av yrkeskjøring. Det betyr at du om du bruker kjøreboken korrekt vil du og dine ansatte være sikret mot en skattesmell.

Route-Optimization-and-Vehicle-Tracking-96

TRYGGHET PÅ VEIEN

Du kan kan følge bilenes lokasjoner i et online kart. Det gir deg trygghet og oversikt over det som skjer ute i på veien.

Fuel_96

REDUSER DRIVSTOFFORBRUKET

Våre kunder opplever ofte stor nedgang i drivstofforbruket som følge av privatturer med yrkesbilene forsvinner. Kombineres kjøreboken med Flåtestyring vil du oppleve ytterlige redusering av drivstofforbruket som følge av mer effektiv logistikk og ruteplanlegging.
report-icon-96-e1534325718583

SMART BILADMINISTRASJON

Mange muligheter for rapporter slik du enkelt får digital oversikt over bilkostnadene, kundeadresser og forbedring av kjøremønstre.  Med få tastetrykk kan rapportene eksporteres til PDF og Excel, eller integreres direkte i ERP og andre informasjonssystemer.