ABB Litauen sparer penger med "markedets beste kjørebok, med bildeling og flåtestyring"

Kontakt oss

Den svenske og sveitsiske elkraft- og automatiseringsteknologigruppen ABB:s virksomhet i Litauen bruker elektronisk kjørebok med flåtestyring og bildeling til bilflåten. ABB i Litauen åpnet i 1992 og har i dag 80 ansatte som reiser i yrkesbiler mellom kunder daglig.

Utfodringen med bildeling kom opp for flere år siden da virksomheten raskt vokste fra to til 15 ansatte og selskapet var nødt til å få oversikt over tilgjengeligheten og bruken av bilene for å effektivisere de ansattes arbeidstid.

Flåtestyring og kjøregodtgjørelse har blitt mye enklere med elektronisk kjørebok 

GPS-systemet er enkelt å bruke og de elektroniske kjørebøkene samler riktig data for kjøregodtgjørelse, for både arbeidsgivere og ansatte, og ikke minst de lokale skattemyndighetene. I tillegg gir systemet en samlet oversikt over drivstofforbruk for hver bil, i samme system.

«Før vi valgte Fleet Completes løsning, ble turene feilregistrert mange ganger. Det problemet har vi ikke lenger. Nå får vi korrekte rapporter uten manuelt ekstraarbeid», sier Andrey Volynkin

SE PRISER

 

Bildelingsløsning sparte bedriften unødvendige leasingkostnader

Bildelingsløsningen for selskaper som har flere ansatte enn biler var også en viktig grunn til at de valgte Fleet Complete. Muligheten til å se hvilke biler som er tilgjengelige og booke direkte på mobilen har effektivisert arbeidstiden og redusert kostnader betydelig.

«Siden vi leaser biler basert på dokumentasjon av kjørelengde, blant annet, har vi nå riktige tal som har gjort at vi kan lease færre biler og i stedet bruke de optimalt», sier Andrey Volynkin.

Ønsker du likt ABB Lithuania, å spare tid og penger med digital kjørebok og smarte billøsninger? Kontakt oss via skjemaet nedenfor, så hjelper vi deg!

«Markedets beste komplette løsning for elektroniske kjørebok, med kjøregodtgjørelse og bildeling i et system».

 

Andrey Volynkin
Supply Manager på ABB Litauen

 

  • Sparer tid og penger på å delegere jobber til ansatte nærmest kunden
  • Riktig kjøregodtgjørelse – for arbeidsgivere og arbeidstakere
  • Effektive arbeidsdager med bilbooking direkte på mobilen
  • Reduserte leasingkostnader med nøyaktig GPS-data