Jobbe med oss?

Fleet Complete er et internasjonalt selskap bestående av entusiastiske og nytenkende ansatte, innovasjon er en av våre kjerneverdier og står sentralt i alt vi gjør. Vi leter alltid etter nye talenter som ser muligheter i et internasjonalt selskap som vokser.

Bli med på reisen

Fleet Complete er en av de raskest voksende telematikk og IOT selskaper i verdenen. Mye takket være bedriftskulturen som er en del av alle våre kontorer. I 2017 og 2018 resulterte det i flere priser som en av de beste arbeidsgivene i Toronto. Bli med på vår reise du også!

samarbeid og produktivitet

Kommunikasjonen i Fleet Complete preges av en uformell og åpen tone på tvers av alle avdelinger. Det resulterer i et engasjerende arbeidsmiljø hvor folk føler eierskap og ser verdien av sine bidrag. Det øker produktiviteten og reduserer naturlig sjansene for for mange «fartsdumper» i et selskap som vokser svært raskt.

Vår bedriftskultur

Et godt arbeidsmiljø og gode relasjoner til kollegaer rundt omkring på våre kontorer bidrar til at vi blir enda mer produktive som selskap. Sosiale arrangementer utenfor jobben er også en del av vår kultur, noe som bidrar til å styrke relasjoneen mellom ansatte.

«Det er ekstraordinært å få lov å jobbe med det du elsker i et selskap som støtter deg hele veien. Dette er et selskap hvor jeg kan yte mitt beste, oppleve mestringsfølelse sammen kollegaer, og oppleve personlig og yrkesmessig utvikling. Det oppleves givende å kunne gi av meg selv til et fantastisk selskap som virkelig bryr seg om folkene sine og ønsker at de blir bedre for hver dag. Fleet Complete er for meg et engasjerende, inspirerende og levende selskap, akkurat som vi som jobber der.»

Sofia Alvarez , Accountant, Finance

Se våre ledige stillinger

LÆRe. VOKSe. Utfordre deg selv.

Det er folkene i Fleet Complete som gjør selskapet. Vi ansetter folk som er dedikerte, engasjerte, innovative i tankegangen og som elsker å vinne.

Vi bestreber oss på å opprettholde en åpen og transparent bedriftskultur, hvor alle føler de har muligheten for å bidra og dele ideer. I et mijlø som er preget av rask vekst er det vitalt at våre ansatte har muligheten for,  og opplever at gode ideer raskt kan gjøres til virkelighet

 

BLI EN DEL AV TEAMET

Utforsk mulighetene hos oss

Vi har ledige stillinger innen:

Salg, Mobile Developers, Finance, Marketing og mye mer!