GPS-sporing og utstyrskontroll

Spore verktøy, utstyr, maskiner, tilhengere, biler og annet arbeidsmateriell med markedsledende GPS-tracking.
Sporsenderen sikrer utstyret og viser nøyaktig hvor det befinner seg og varsler ved tyveri.

Se priser

car-tracking-01

SPORE VERKTØY OG UTSTYR

Markedets nyeste sporsender for deg som vil sikre og spore verktøy og utstyr. Sporsenderen varsler umiddelbart deg som eier ved tyveri.

Mer informasjon om sporsenderen →

poi-icon-1

SPORE UTSTYR I KART

Se hvor verktøy, utstyr og biler befinner seg i et digitalt Google maps-kart, og spar tid på å slippe lete etter utstyret.

Se priser ->

s

TYVERISIKRING

Hvis utstyret blir stjålet eller flyttet utenfor et definert område, sender sporingssystemet umiddelbart en advarsel til eieren.

edit-trips-96

SIKRE UTSTYRET

GPS-sporsenderen kan brukes til å la politiet følge tyvens reise med utstyret og øker sjansene dine for å få tilbake verktøyene og fange tyven.

Se priser ->

Utstyrskontroll og GPS-sporing

Sporing av containere, maskiner og arbeidsmateriell er ofte en lønnsom investering da sjansene for gjenfinning av stjålet gods øker betraktelig med GPS-sporing. Med Fleet Complete utstyrskontroll og sporsender kan du overvåke både lokasjon og bevegelser i sanntid. Du vil kunne motta varsel dersom det skjer tyveri av containere og andre eiendeler.  Ved hjelp av GEO-fence mottar du også et varsel dersom enheten flyttes utenfor et definert område uten autorisasjon.

Få tilbud på GPS sporing og utstyrskontroll →

locations-white-96

GEOFENCE

Angi et definert område ved hjelp av koordinater i kart (geofencing) og tilknytt en regel i varseloppsettet. Deretter vil du motta et varsel dersom containere eller utstyr entrer eller forlater området.

map_024-location-marker-warning-pin-alert-white-96

AUTOMATISKE VARSLER

Utstyrskontroll-systemet varsler deg dersom noe uforutsett skjer. Du vil motta løpende oppdateringer og varsel dersom også et varsel dersom GPS-sporingsenheten flyttes utenfor et definert område uten autorisasjon.

battery-life-white-96

LANG BATTERILEVETID

Våre sporingsløsninger leveres med et kompakt og robust 3.5V batteri med en levetid på ca. 1.5 år dersom den rapporterer posisjonen 2 ganger per døgn. 

car-tracking-01

SPORE BIL?

Det er like viktig å sikre og spore bilen din, og ikke minst selskapets biler, som dyre maskiner og verktøy. Her kan du spore biler med Fleet Completes GPS tracker. Selvfølgelig kan du kombinere sporing for både utstyr og biler. Kontakt oss nederst på siden så hjelper vi deg i gang!

Mer informasjon om sporing av biler  →