Nyhet | Markedets nyeste sporsender

Sikre arbeidsutstyr å spar tid og penger med ny, allsidig GPS-sporingsteknologi for utstyrskontroll. Spore verktøy, maskiner og utstyr med nye sporsenderen AT2.

Se priser

 

Med den nye sporsenderen Fleet Complete AT2 får du full kontroll på alt utstyr uten egen strømkilde.

  • Sporer maskiner og verktøy
  • Varsler ved tyveri/ uvanlig bevegelse
  • Kostnadseffektiv for effektivere arbeidsdager
  • Kompakt og allsidig
  • Batterilevetid opptil 3 år
  • Ingen vedlikehold kreves

Fleet Complete MGS30
coin-stack-96

Sporer verktøy og utstyr

Den nyeste utstyrssporingsløsningen på markedet, Fleet Complete AT2, gir deg full kontroll over hvor utstyret er lokalisert. Ansatte slipper dermed å kaste bort dyrebar arbeidstid på å lete etter utstyr, verktøy og maskiner og kan lokalisere utstyret direkte i en Google Maps-kart. Dette effektiviserer det daglige arbeidet og sparer mange telefonsamtaler mellom ansatte.

coin-stack-96

Varsler ved uvanlig bevegelse

Hvis utstyr som containere eller lignende, som ikke beveger seg mer enn en gang i måneden, plutselig begynner å bevege seg, aktiveres AT2-enhetens bevegelsessensor og advarer deg som eier. Du kan også stille inn arbeidstid og motta varsler hvis utstyret flyttes etter arbeidstid.

Med et klikk åpner du det digitale kartet for å spore utstyret og kan informere politiet hvis det handler om ulovlig bruk og tyveri av utstyr.

coin-stack-96

Effektivere arbeidsdager

Våre kunder skal ikke betale mer enn nødvendig, men alltid få en markedsledende løsning for utstyrskontroll og sporing av verktøy som sparer tid i det daglige arbeidet. Derfor lanserer vi den nyeste sporingsteknologien som gir full kontroll over ditt eller firmaets utstyr med mange brukermuligheter. I tillegg er enheten vanntett for å tåle det nordiske klimaet året rundt.

fleet management 02

Kompakt og allsidig sporsender

Enheten er diskret i størrelsen (85 x 63 x 24 mm) og plasseres enkelt på valgfritt utstyr, for eksempel tilhengere, containere, paller og stiger.

Sporsender med lang batterilevetid

Med 3 års batterilevetid kan du være trygg på at du har et av markedets smarteste løsning for utstyrskontroll.

I stedet for å måtte sende inn utstyret ditt og vente på levering for ett kostbart batteribytte, kan du med Fleet Complete AT2 gjøre det raskt og enkelt hjemme eller på jobben. Med standard AAA-batterier (1,5 volt) kommer enheten tilbake til livet og varer i opptil 3 år til.

 

Fleet Complete MGS030 GPS track temperature
fleet management 02

ALARM VED TYVERI

Hvis utstyr som normalt er stasjonært, plutselig begynner å bevege seg, vil bevegelsessensoren i sporsenderen aktiveres og sende en advarsel. Du kan også stille inn arbeidstid eller markere områder med geofence for å få varsler hvis utstyret beveger seg utenfor rekkevidde eller etter arbeidstid. Utstyret spores i det digitale kartet og ved tyveri kan GPS-sporingen brukes til å lede politiet til utstyret.