Elektronisk kjørebok til Skatteetaten

650 000 brukere velger elektronisk kjørebok fra Fleet Complete.

 

 • Brukes av bedrifter i alle størrelser
 • Oppfyller Skatteetatens nyeste krav

Fleet Complete Elektronisk kjørebok

 

 • Oppfyller kravene fra Skatteetaten
 • Perfekt for kjøregodtgjørelse
 • Fritar deg for tidskrevende manuell administrasjon
 • Reduserer bilkostnadene
 • Dokumenterer yrkeskjøring for bedriften

Se priser

 

 

Elektronisk Kjørebok

Elektronisk kjørebok | Spørsmål og svar

 • Hva er elektronisk kjørebok?
  Elektronisk kjørebok er en GPS-sporingsenhet, eller mobil app, som dokumenterer alle turer bilen gjør. Alle biler som brukes i tjenesten, må ha en elektronisk kjørebok.
 • Hvorfor elektronisk kjørebok?
  Skatteetaten krever kjørebok på alle biler som brukes i tjenesten. For å sikre kjøringen må du ha en elektronisk kjørebok, siden Skatteetaten ikke godkjenner noe avvik. Det er mange og detaljerte opplysninger som må dokumenteres for hver enkelt reise som nesten er umulig å rekke i en hektisk hverdag – hvis ikke du har en digital kjørebok.
  Hvis kjøreboken ikke er 100% riktig når Skatteetaten hilser på for en revisjon, vil du motta en skattesmell på alt fra titusenvis av kroner opp til flere millioner, hvis du er arbeidsgiver med flere biler som savner korrekte kjørebøker.Fleet Completes elektroniske kjørebok vil automatisk løse dette for deg, uansett hvor mange biler du har, kan du være sikker på at dokumentasjonen alltid er på plass!Få gratis hjelp med skattereglene ->
 • Hva må en kjørebok inneholde?
  Kjøreboken må inneholde den faktiske kjørte distansen, dato og klokkeslett samt hvilken byggeplass/ kunde som besøktes. Hvem som kjørte bilen skal også dokumenteres hvis dere er flere som har tilgang til kjøretøyet. Avvik skal også registreres i kjøreboken. En elektronisk kjørebok løser dette automatisk
 • Hvordan velger Skatteetaten ut hvilken bedrift/ førere som skal få en revisjon?
  Skatteetaten arbeider systematisk med revisjoner av bedrifter med biler, så sannsynligheten for at de hilser på deg er stor, men kan ta noe år. Når de hilser på kontrollerer de kjørebøker 10 år tilbake i tiden. Derfor er det viktig at få kjørebøkene på plass i dag. I tillegg til sine systematiske skatterevisjoner av biler, får de også «tips» fra konkurrenter eller naboer som ser at yrkesbilene brukes privat. Da vil bedriften din bli umiddelbart prioritert.Sikre deg i dag ->
 • Beste kjøreboken, hvilken er det?
  600.000 sikrede brukere velger Fleet Complete kjørebok og bekrefter at de har funnet «den beste kjøreboken«. I tillegg til trygge skatterevisjoner, forteller kundene våre om besparelser på 1 million kroner årlig (for selskaper med flere biler), samt millioner i økte inntekter på grunn av økt effektivitet hos de ansatte og mer fakturerbar tid med den beste kjøreboken.Flere tips til hva du bør tenke på når du velger elektroniske kjørebok finner du her, samt når en kjørebok app kan være et godt alternativ.
 • Hvordan fungerer en elektronisk kjørebok?
  En elektronisk kjørebok installeres enkelt i eller på bilen og kommuniserer via GPS. GPS-systemet samler inn data fra alle turer. Fleet Completes teknologi fyller automatisk ut informasjonen som kreves av Skatteetaten og skiller mellom tjenestereiser og private reiser.

Elektronisk kjørebok til bedrifter

Trenger din bedrift en elektronisk kjørebok som sporer og samler korrekt GPS-data for alle bilene, hver dag? Sjonglerer du i dag mange ansatte som deler på bilene i bedriften? Fleet Completes kjørebok løser dette automatisk og sikrer hele bilflåtens dokumentasjon til Skatteetaten, slik at dere får mer tid til å jobbe. Vi hjelper også gjerne til med skattereglene for yrkesbil og firmabil. Med 600.000 brukere finner du Fleet Complete kjørebok i alle typer av bedrifter, kommuner og organisasjoner med alt fra få, mellom til store bilflåter.

implementation-96

100% AUTOMATISK

Alle turer logges automatisk via GPS-sporing og kan gjøres tilgjengelig for digital godkjenning. Du får kontroll på alle turer og slipper å kaste bort tiden på purring av gjenglemte manuelle kjørebøker.

approval-flow-96

KJØREGODTGJØRELSE

Med Fleet Completes godkjenningsmodul får du som flåteansvarlig enkelt oversikt over et ubegrenset antall brukere og deres kjøregodtgjørelse. Du har i tillegg mulighet for integrasjoner via vårt API.

approval-96

KORREKT DOKUMENTASJON

Alle turer logges automatisk slik at du alltid har dokumentasjon på turene overfor kundene. Vår elektroniske kjørebok oppfyller i tillegg kravene Skatteetaten har satt til en kjørebok for dokumentasjon av yrkeskjøring..

autolog-1
Elektronisk kjørebok til privatbil

Kaster du bort mye unødig tid og penger hvert år på å føre en manuell kjørebok? Prøv vår elektroniske kjørebok og ta kontroll på dokumentasjonen av yrkeskjøring og kjøregodtgjørelse. Fleet Complete elektroniske kjørebok kommer kan enkelt tilpasses både private/ enkeltmannsforetak, samt små og store bedrifter.

Daily-Tasks-Icon-96

SPAR TID

Alle turer logges automatisk ved hjelp av GPS.  Da trenger du ikke huske på når eller hvor du kjørte. For de som trenger det, er det enkelt å skille mellom privat og næring for vidererapportering eller dokumentasjon av yrkeskjøring.

Expenses-96

KJØREGODTGJØRELSE

Kjøregodtgjørelse oppleves ofte som en tidskrevende aktivitet. Med en elektronisk kjørebok er du sikret at alle turene logges automatisk og det er enkelt å dokumentere godtgjørelsen du har krav på. Slik kan du bruke tiden din på viktigere ting.

approval-96

MØTER SKATTEETATENS KRAV

Fleet Completes elektroniske kjørebok møter de aller nyeste kravene for yrkeskjøring fra Skatteetaten og sikrer deg og bedriften din mot en skattesmell.