Få oversikt over maskinenes posisjoner, bevegelser og brukstid. Du vil f.eks. få et kjapt overblikk over hvilke arealer traktorene, tilhengerne, eller treskene har jobbet på gjennom dagen, og hvor lenge. I tillegg vil vår GPS-sporing og utstyrskontroll øke sjansene betraktelig for gjenfinning av stjålne maskiner og utstyr.

POPULÆRE TJENESTER

Flåtestyring til jordbruk

FØLG MASKINENE I KART

Du kan enkelt følge maskiner og kjøretøyer sine bevegelser med vår smarte digitale kartfunksjon.

LANDSKAPSJOBB OG VEDLIKEHOLD

Få oversikt og dokumentasjon for kjørte ruter og brukstid på maskinene. Du har mulighet for å laste inn et GIS-lag i kartet med tilleggsinformasjon dersom du trenger dette.

install_icon
SERVICE OG VEDLIKEHOLD

Sett opp varsel i kalenderen og få en påminnelse når tid for service på maskiner og utstyr nærmer seg. Slik sikrer du at maskiner og utstyr alltid kommer til service i rett tid.

DRIVSTOFFORBRUK

Ta grep om driftskostnadene med innsikt i data og informasjon om maskinenes drivstofforbruk, gjennomsnittlig forbruk per. 100 km eller brukstid og uregelmessige svingninger i drivstoffnivået.

report-icon-96-e1534325718583
RAPPORTER

Med Fleet Complete Rapporter får du full innsikt i følgende i maskines brukstid, drivstofforbru samt fordele oppgaver per område. Du har også mulighet for innsikt i egen eller avløsers arbeidstid med maskinene. All data ses i sanntid, eller eksporteres til PDF eller Excel for vidererapportering.

 

GPS-sporing og utstyrskontroll til jordbruk

areas-96
GEOFENCE

Angi et definert område ved hjelp av koordinater i kart (geofencing) og tilknytt en regel i varseloppsettet. Deretter vil du motta et varsel dersom containere eller utstyr entrer eller forlater området.

poi-icon-2
SPORING I KART

Du kan følge sporings-enhetens nøyaktige plassering i et digitalt kart i systemet. For å se tidligere posisjoner kan du enkelt velge et bestemt tidsintervall for å spore maskinen, containeren og utstyr bakover i tid.

implementation-96
LANG BATTERILEVETID

Våre sporingsløsninger leveres med et kompakt og robust 3.5V batteri med en levetid på ca. 1.5 år dersom den rapporterer posisjonen 2 ganger per døgn.

Helping Fleets Thrive!

La oss hjelpe deg med den rette løsningen for bedriften din!