Bud og leveranse

Flåtestyring, kjørebok og oppgavestyring for bud og levering selskap

Kontakt oss

Effektivitet og rask responstid på innkommende oppdrag er viktig for de som jobber innen bud og leveranse. Fleet Complete leverer løsninger som gjør det enkelt å bevare overblikket over bilenes posisjoner og kjørerute i sanntid. Gir deg oversikt over forventet ankomst, hvordan du kan forbedre kjøreadferden, optimere ruteplanlegging og oppgavestyring av innkommende oppdrag.

POPULÆRE TJENESTER

Flåtestyring for bud och leveranse

FØLG BILENE I KART

Du kan se alle bilene dine i det digitale kartet. Du har du full kontroll med hvor bilene er og hva som skjer ute på veien. Det gir deg rom for å redusere unødig overtidskjøring, kjøreing utenfor arbeidstiden og kan dermed effektivisere utføring av oppdragene dine. 

U
FINN NÆRMESTE BIL

Med vår flåtestyring vil du alltid vite hvilken bil som er nærmest neste oppdrag. Du sparer tid, dine ansatte kjører færre kilometer, og dine kunder vil få raskere hjelp og en bedre kundeopplevelse.

INTERESSEOMRÅDE I KART

Definer “områder” i kartfunksjonen og følg med på hvor mange ganger bilene kjører inn og ut av området. Denne funksjonen hjelper deg å få full kontroll på når leveransen forlot et bestemt område og når budet forventes å ankomme.

DRIVSTOFORBRUK

Oppnå store besparelser i drivstofforbruket med Fleet Complete. Hvordan bilene kjøres ute på veien har stor påvirkning på drivstofforbruket. Vi gir deg dataene som gjør at du enkelt kan korrigere bilenes kjøremønster og dermed minske drivstofforbruket. Grønnere kjøring er bra for både bedriften og miljøet.

DOKUMENTASJON PÅ LEVERANSE

Med vår flåtestyringsløsning er du sikret viktig dokumentasjon av utført jobb eller levert leveranse. Eksakt ankomsttid og adresse hos kunde eller leverandør sikrer tryggheten for bedriften og sjåføren, samt tilliten hos kunden.

RAPPORTER

Med Fleet Complete Rapporter får du full oversikt og de gjør det enkelt å oppdage feil ved bruk av bilene. Du sikrer deg kontroll med antall kjørte kilometer, adresser, drivstofforbruk, og kjøre- eller ventetid. All data kan ses i sanntid eller eksporteres til PDF eller Excel for enkel vidererapportering.

UTSTYRSKONTROLL

Med vår utstyrskontroll og GPS-sporing kan du overvåke hva som skjer under transport og logistikkprosessene, ved at vi sporer både lokasjon og bevegelser i sanntid.

FØRER ID

Med en ID-scanner i bilene kan sjåførene enkelt registrerer seg. Slik får du full oversikt og trygghet på bilbruken og kan enkelt optimalisere bildelingen for full utnyttelse av bilparken din.

PÅMINNELSER

Regelmessig vedlikehold av bilene sikrer at sikkerheten til sjåførene er på topp og reduserer samtidig uforutsette driftskostnader. Når først du har lagt inn detaljer om bilen så kan systemet følge med og varsle deg når det er tid for service.