Prosjektstyring for bedrifter med mobil arbeidskraft

For bedrifter med mange oppdrag og prosjekter på ulike steder, som trenger en komplett oppgavestyrings- og prosjektverktøy for effektiv resurssplanlegging.

Kontakt meg

MacBook-Tasks

Flåtestyring med prosjektstyring

Komplett prosjektstyringsverktøy for de som jobber ute i felt. Send oppgavene direkte til dine ansatte fra kontoret, og få løpende statusoppdateringer og tilbakemeldinger på prosjekter og oppgaver. Tilgjengelig via pc/ mac, nettbrett og smarttelefon.

Les mer  →

load-planning-96

TILDELING AV OPPGAVER

En smart og enkel oversikt på skjermen gir deg kontroll med nåværende og innkommende oppdrag, samt statusoppdateringer når jobben er gjort.
Daily-Tasks-Icon-96-1

EFFEKTIVT

Bedre oversikt gir en trygg og bedre fordeling av oppgavene. Det sikrer deg en effektiv optimalisering av dine ressurser.

signature-icon-96-1

ENKEL LOGGFØRING

Dersom noe uventet skjer på byggeplassen eller hos en kunde, er det enkelt for de ansatte ute i felt og omfordele oppgaver til seg selv.

IntegraSJON TILPASSET DINE BEHOV

Vårt ved hjelp av vårt API har du muligheten for å integrere en rekke eksterne systemer som gjør systemet skreddersydd til dine behov. Dersom du trenger hjelp med å sette opp integrasjonen, er vår tekniske avdeling klare for å bistå deg.

integration-concept-02