Spar tid på delegering av innkommende oppdrag å effektivisere bedriftens ressursplanlegging. Få et raskt overblikk over hvilken medarbeider som er tettest på kunden og dermed kan ta det aktuelle oppdraget, helt uten å bruke for mye tid på ringe opp folkene ute på veien.  Med vår oppgavestyringsløsning kan du enkelt delegere oppgavene direkte via systemet ved hjelp et par tastetrykk.

SE PRISER

Løsninger og Pakkeinnhold

Flåtestyring + oppgavestyring

approval-96

OPPGAVESTYRING

Komplett oppgavestyringsverktøy for de som jobber ute i felt. Send oppgavene direkte til dine ansatte fra kontoret, og få løpende statusoppdateringer og tilbakemeldinger på prosjekter og oppgaver. Tilgjengelig via pc/mac, nettbrett og smarttelefon.

poi-icon-4

SE BILER I KART

Se kjøretøyenes nøyaktige posisjon i et digitalt kart, eller velg periode eller dato for å se hvor yrkesbilene har vært tidligere. Ved hjelp av noen få tastetrykk kan du planlegge kjøreruter, adressesøk og kalkulere avstanden til kunde eller oppdragssted.

report-icon-96-e1534325718583

RAPPORTER

Bruk tilpassede rapporter for å få oversikt over utgifter, adresser eller kjøremønstre og få kostnadene under kontroll. Eksporter til PDF og Excel eller integrere direkte i ERP og andre informasjonssystemer

Car_Under_Magnifying_Glass-96-1

TURRAPPORT

Overvåk bilens plassering og motorgang under turen og generer omfattende med statistikk på turen. Dette inkluderer avgangs- og ankomstadresser, km kjørt, reise tid,  samt høyeste og gjennomsnittlige hastighet målt.

areas-96

INTERESSEOMRÅDE I KART

Definer “områder” i kartfunksjonen ved hjelp av geofence og følg med på hvor mange ganger bilene kjører inn og ut av området.

map_024-location-marker-warning-pin-alert-96-3

VARSLER

Sett opp varsler i systemet og bli varslet omgående hvis et kjøretøy forlater et bestemt arbeidsområde, kjører over definerte hastighetsgrenser eller på annen måte bryter forhåndsdefinerte grenser i systemet.

Expenses-96-5
KOSTNADER

Få overblikk og kontroll med kostnadene knyttet til bilparken. Overblikk over leasingavtaler, drivstofforbruk og kostnader til service og vedlikehold gir deg mulighet for løpende å iverksette kostnadsbesparende tiltak.

reminder-96-1
PÅMINNELSER

Regelmessig vedlikehold av bilene sikrer at sikkerheten til sjåførene er på topp og reduserer samtidig uforutsette driftskostnader. Når først du har lagt inn detaljer om bilen så kan systemet følge med og varsle deg når det er tid for service.

customer-location-96
KUNDER

Importer alle dine kunder og se dem på i det digitale kart. Det gjør det enklere å planlegge for en mer effektiv ruteplanlegging. Når du eller dine ansatte er ute i felt er det enkelt og sjekke hvilke andre kunder som er i området.

kpi-96
KPI

Definer egne Key Performance Indicators (KPI) for de nøkkeltall som har avgjørende betydning for din suksess. Eksempelvis gjennomsnittlig drivstofforbruk eller antall kilometer kjørt.

integration-96

APP (Iframe)

App-løsning som gjør det mulig å vise data fra eksterne systemer i vår flåtestyringsløsning.

MacBook-Tasks

TILLEGGSFUNKSJONER

projects-96
PROSJEKTER

Ta kontroll på prosjektene dine. Vi gir deg oversikten over kostnader og tiden du har brukt per prosjekt. Ved hjelp av adresselister kan du enkelt tilegne turer til bestemte prosjekter eller planlegge kjørerutene til dine ansatte på veien.

approval-flow-96
GODKJENNINGSMODUL

Med Autologs godkjenningsmodul kan én enkelt administrator få oversikt over et ubegrenset antall brukere og deres kjøregodtgjørelse. Du har i tillegg mulighet for integrasjoner via vårt API.

integration-02-96
API
Ved hjelp av vårt API har du muligheten for å integrere en rekke eksterne systemer som gjør det enkelt å tilpasse systemet til dine behov. Dersom du trenger hjelp med å sette opp integrasjonen er vår tekniske avdeling alltid klare til å bistå deg.