Offentlig sektor

Elektronisk kjørebok og flåtestyring til kommun og offentlig sektor

Kontakt oss

Offentlig sektor blir i økende grad møtt med krav om effektivisering. Digitale løsninger som elektroniske kjørebøker og flåtestyring er en smart og effektiv måte å få kontroll på kostnader og tidsbruk knyttet til administrasjon av bilene, brøyting av veier og vedlikehold av park og anlegg. Vi leverer også smarte og fleksible løsninger som forenkler bildeling og bilbooking for kommunen sine ansatte.

POPULÆRE TJENESTER

Flåtestyring for kommun og offentlig sektor

FØLG BILENE I KART

Redusere unødig kjøring, eller annen kostbar ineffektivitet i hverdagen gjennom å styre nermeste kjøretøy til neste oppdrag. Hvis det skjer en medarbeider noe kan du også se hvor kjøretøyet befinner seg å ordne hjelp.

U
FINN NÆRMESTE BIL

Med vår flåtestyring vil du alltid vite hvilken bil som er nærmest neste oppdrag. Du sparer tid, dine ansatte kjører færre kilometer, og dine kunder vil få raskere hjelp og en bedre kundeopplevelse.

INTERESSEOMRÅDE I KART

Definer “områder” i kartfunksjonen og følg med på hvor mange ganger bilene kjører inn og ut av området. Denne funksjonen kan hjelpe deg med bedre kontroll på aktiviteter i spesifike områden.  

DRIVSTOFFORBRUK

Oppnå store besparelser i drivstofforbruket med Fleet Complete. Hvordan bilene kjøres ute på veien har stor påvirkning på drivstofforbruket. Vi gir deg dataene som gjør at du enkelt kan korrigere bilenes kjøremønster og dermed minske drivstofforbruket. Grønnere kjøring er bra for både bedriften og miljøet.

SERVICE OG VEDLIKEHOLD

Regelmessig vedlikehold av maskiner og biler sikrer at sikkerheten til de ansatte er på topp, og reduserer samtidig uforutsette driftskostnader. Systemet kan hjelpe deg med informasjon og påminnelser på serviceavtaler, brukstid og når det er tid for vedlikehold.

RAPPORTER

Med Fleet Complete Rapporter får du full oversikt og de gjør det enkelt å oppdage feil ved bruk av bilene. Du sikrer deg kontroll med antall kjørte kilometer, adresser, drivstofforbruk, og kjøre- eller ventetid. All data kan ses i sanntid eller eksporteres til PDF eller Excel for enkel vidererapportering.

KJØRING UTENFOR ARBEIDSTID

Har du kontroll på de ansattes bruk av yrkesbilene utenfor ordinær arbeidstid? Med Fleet Complete får du full oversikt over bilbruken.

SJÅFØR ID

Med en ID-scanner i bilene kan førene enkelt identifiere seg. Slik får du full oversikt og trygghet på bilbruken og kan enkelt optimalisere bildelingen for full utnyttelse av bilparken din.

INTEGRASJONER

Vårt API gjør det mulig å integrere våre løsninger og data med andre eksterne system. Det kan for eksempel være integrasjon med faktureringssystemet i bedriften.

Elektronisk kjørebok til kommun og offentlig sektor

Government-96
OPPFYLLER SKATTEKRAV

Vår elektroniske kjørebok oppfyller kravene Skatteetaten har satt til en kjørebok for dokumentasjon av yrkeskjøring. Det betyr at du om du bruker kjøreboken korrekt vil du være sikret mot en skattesmell.

Route-Optimization-and-Vehicle-Tracking-96
TURRAPPORT

Alle turer logges automatisk og presist ved hjelp av GPS. Da trenger du ikke huske på når eller hvor de ansatte har kjørt og for de som trenger det, er det enkelt å dokumentere ankomst og avreisetidspunkt.

approval-flow-96
GODKJENNINGSMODUL

Med vår godkjenningsmodul kan én enkelt administrator få oversikten over et ubegrenset antall brukere og tilhørende kjørelister. Du har i tillegg mulighet for integrasjoner for videreapportering via vårt API.

Expenses-96-5
OPPDATERTE KM SATSER

Systemet oppdateres løpende ved endring av statens satser for kjøregodtgjørelse. Slik er du sikret at kjøreboken til enhver tid kan føres korrekt i henhold til gjeldende regler.

Bildeling for kommun og offentlig sektor

RFRD-96
SJÅFØR ID

Med en ID-skanner i bilene kan sjåførene enkelt registrerer seg. Slik får du full oversikt og trygghet på bilbruken og kan enkelt optimalisere bildelingen for full utnyttelse av bilparken din.

icon-reservation1
BOOKING

Gjør administrasjon av bildelingen digital og oppnå en mer effektiv administrasjon av kommunens ressurser. Med vår bildelingsløsning vil du raskt kunne fordele kostnadene mellom avdelinger basert på bilbruken, eller sette inn tiltakt på avdelinger som trenger fler, eller færre, biler.

report-icon-96-e1534325718583
RAPPORTER

Bruk rapporter fra systemet til å effektivisere administrasjon av bilparken. Rapportene kan f.eks. gi deg et overblikk på antall kjørte km målt opp mot leasing avtalen, derved kan kommunen spare store summer, enten ved å bytte rundt på bilene eller oppgradere avtalene sine.

RFRD-96
SERVICE OG VEDLIKEHOLD

Regelmessig vedlikehold av bilene sikrer at sikkerheten til sjåførene er på topp og reduserer samtidig uforutsette driftskostnader. Når først du har lagt inn detaljer om bilen så kan systemet følge med og varsle deg når det er tid for service.