FAQ

Vanlige spørsmål om Fleet Complete, telematikk og GPS-enheten.

Generelle spørsmål

[keep this on top to keep closed]
Hva er en telematikkløsning?

En telematikkløsning samler inn, distribuerer og visualiserer data til og fra biler, lastebiler, utstyr og førere som kan hjelpe et selskap til å:

  • Øke produktiviteten
  • Møte skatteetatens krav og forbedre sikkerheten for førene
  • Forbedre effektiviteten
Hva er Fleet Complete?

Fleet Complete er et internasjonalt telematikkselskap som tilbyr tjenester direkte til kunder og gjennom partnerskap i over 15 land rundt om i verden.

Hvorfor trenger jeg GPS-sporing? Hva er fordelene for meg?

En GPS-sporingsløsning er den ultimate løsningen for bedrifter, offentlige virksomheter, små og mellomstore bedrifter med verdifulle eiendeler. GPS-systemet lar brukere spore eiendeler, for eksempel viktige kjøretøy eller dyrt utstyr. Telematikk er en utmerket løsning for organisasjoner med flere kjøretøy.

Hvorfor skal jeg velge Fleet Complete?

Fleet Complete tilbyr en komplett løsningsportefølje som samler alt i en plattform, og kan tilpasses etter spesifikke forretningsbehov. Med våre egne interne utviklere er Fleet Completes løfte å tilby den mest innovative og brukervennlige plattformen for å hjelpe selskaper med å gjøre hverdagen mer effektiv.

Hva er fordelene ved å bruke GPS-sporing?

GPS-sporing kan hjelpe deg med å øke produktiviteten og redusere driftskostnadene gjennom effektiv flåtestyring, verktøy- og maskinsporing. I tillegg kan sporing hjelpe deg med å spare penger på drivstoff, forbedre kundeserviceopplevelsen og gjøre det lettere for deg å administrere alle eiendelene i et system.

GPS-enheten

[keep this on top to keep closed]
Fungerer GPS-enheten på mitt kjøretøy?

Fleet Tracker-tjenesten er tilgjengelig med forskjellige enheter for å dekke behovene og teknologien til de fleste kjøretøyer. Du kan velge mellon en OBD II-enhet eller en enhet som monteres direkte på bilbatteriet.

Kan jeg informeres hvis GPS-trackeren blir fjernet?

Ja! Hvis noen prøver å fjerne GPS-enheten uten tillatelse, sendes en alarm til systemet. Det er en av fordelene med GPS-trackern.

Kan jeg fjerne GPS-en fra bilen?

Ja, men det må alltid gjøres gjennom et godkjent installasjonsprogram og en godkjenning er nødvendig.

Hvis du har valgt å signere en løsning som ikke er bundet, betyr det at du kjøper enheten kontraktuelt, betaler for installasjonen (og tjenesten), men den månedlige vertsprisen avviker fra den uferdige vertsprisen.

Kommer den med garanti?

Enheten har en 24-måneders garanti som leveres direkte gjennom vår utstyrspartner så lenge abonnenten forblir aktiv i tjenesten.

Blir jeg overvåket?

Systemet logger bilens kjøring. Den «overvåker» deg ikke i den forstand at den ikke sender noen personlig informasjon til andre enn deg og ditt kjørebokssystem. Systemet oppfyller kravene til EUs personopplysninger, som har som mål å beskytte din data, og du vil alltid kunne slette dataen. Vi i Fleet Complete ser ikke på kjøringen din uten at du tillater oss og ingen andre kan se dataene som er knyttet til deg.