BILDELINGSTJENESTE FOR BEDRIFTER

Det ultimate systemet for å dele biler mellom ansatte

Jeg ønsker et tilbud

Bildeling, carsharing, bilpool, bilbooking – kjært barn har mange navne! Vår bildelings-løsning er ideell for deg som trenger et bra verktøy for å administrere færre biler enn ansatte. Du får innsikt i hvordan bilene brukes og hvordan du utnytte kapasiteten maksimalt basert på antall biler og bilbruk. Færre biler betyr mindre kostander knyttet til drift samtidig med at du reduserer bedriften sitt Karbonutslipp. Det er bra for miljøet og bra for regnskapet.

En kunde som har brukt Fleet Complete sin bildelings-løsning er det danske forsvaret. Les mer her om hvordan det gikk til.

Populære løsninger

Bildeling Basic

poi-icon-3

SE BILENE I KART

Du følger enkelt bilene i kart. Med overblikk og kontroll på det som skjer ute på veien, sikres sjåfør og kunde en effektiv responstid og utførelse av oppdraget. Samtidig reduseres unødig ekstrakjøring og tid på veien.

Car_Under_Magnifying_Glass-96

TURRAPORT

Overvåk bilens plassering og motorgang under turen og generer omfattende med statistikk på turen. Dette inkluderer avgangs- og ankomstadresser, km kjørt, reise tid,  samt høyeste og gjennomsnittlige hastighet målt.

RFRD-96

SJÅFØR ID

Med en ID-skanner i bilene kan sjåførene enkelt registrerer seg. Slik får du full oversikt og trygghet på bilbruken og kan enkelt optimalisere bildelingen for full utnyttelse av bilparken din.

map_024-location-marker-warning-pin-alert-96-2

VARSLER

Sett opp varsler i systemet og bli varslet omgående hvis et kjøretøy forlater et bestemt arbeidsområde, kjører over definerte hastighetsgrenser eller på annen måte bryter forhåndsdefinerte grenser i systemet.
areas-96

OMRÅDE I KART

Definer “områder” i kartfunksjonen og følg med på hvor mange ganger bilene kjører inn og ut av områdene.
report-icon-96-e1534325718583

RAPPORTER

Effektiviser administrasjon av bilparken med tilpasset rapporter i systemet. Rapportene gir deg f.eks.bedre kontroll med driftskostnader og bilbruken. Dette kan hjelpe deg med å guide dine ansatte i retning av et grønnere kjøremønster.

Bildeling Profesjonell (+ Basic )

icon-reservation1
BOOKING
Full kontroll på booking og fordeling av bilene i bilparken. Med våre bildelingsløsninger er det mulig å fordele kostnader i avdelingen, eller på tvers av flere avdelinger, avhengig av bilbruken.
reminder-96
PÅMINNELSER
Regelmessig vedlikehold av bilene sikrer at sikkerheten til sjåførene er på topp og reduserer samtidig uforutsette driftskostnader. Når først du har lagt inn detaljer om bilen så kan systemet følge med og varsle deg når det er tid for service.
customer-location-96
KUNDER
Importer alle dine kunder og se dem på i det digitale kart. Det gjør det enklere å planlegge for en mer effektiv ruteplanlegging. Når du eller dine ansatte er ute i felt er det enkelt og sjekke hvilke andre kunder som er i området.
kpi-96
KPI

Definer egensatte Key Performance Indicators (KPI) for de nøkkeltall som har avgjørende betydning for din suksess. Eksempelvis gjennomsnittlig drivstofforbruk eller antall kilometer kjørt.

Expenses-96-4
KOSTNADER

Du får også en detaljert oversikt over alle kostnader knyttet til bilparken din. Ved hjelp av enkle diagrammer og statistikk viser vi deg hvor du kan iverksette lønnsomme tiltak.

E-bok om carsharing

Få råd i denne e-boken om hvordan du kommer best i gang med å bruke servicen bildeling. Mer info om mulige kostnadsbesparelser og fordeler for de ansatte.

hbspt.forms.create({ region: "na1", portalId: "1853738", formId: "dd18f935-ce0d-4db9-9e23-d348e570483d" });

Slik booker du en bil i appen

Slik får du oversikt

Helping Fleets Thrive!

La oss hjelpe deg med den rette løsningen for bedriften din!