Om Fleet Complete

Helping Fleets Thrive

Verdens raskest voksende telematik

Fleet Complete® ble etablert i Toronto, Canada i 2000 av vår CEO Tony Lourakis og forretningsparteren Andrew Merisau. Selskapet er i dag en ledende global IoT-leverandør av tilkoblet kjøretøyteknologi, elektronisk kjørebøk og utstyrskontroll som løser de daglige utfordringene i arbeidet for 600 000 kunder over hele Europa, Canada, USA, Mexico og Australia. Fleet Complete har sterke OEM-partnerskap med globale markedsledere som General Motors, Toyota og Mitsubishi og distribusjonssamarbeid med AT&T i USA og Mexico, TELUS i Canada, Telstra i Australia og Deutsche Telekom (T-Mobile) i flere europeiske land. Etter å ha vunnet en rekke priser, er selskapet med hovedkontor i Toronto, Canada, kjent som det raskest voksende telematikkselskapet i verden.

Fleet Complete Norge har fem ansatte på kontoret på Torp Business Center i Sandefjord og vi hjelper daglig norske bedrifter med å finne veien til en mer effektiv og lønnsom hverdag.

Norwegian_FC_Company_Values_1080x1080

MENNESKER

Fleet Complete består av en gjeng med engasjerte, innovative og dedikerte mennesker med et brennende ønske om å lykkes. Vår humoristiske gründerånd kombinert med synergiene mellom talentfulle mennesker, bidrar i stor grad til et arbeidsmiljø skapt for rask vekst, endringsvillighet og nye muligheter.

KUNDEFOKUSERT

Kundene våre står i fokus i alt vi gjør. Fra utvikling av nye produkter, til brukeropplevelser og kundesupport, vi streber alltid etter å yte vårt beste for deg som kunde. Vårt mål er å bidra til du som kunde oppnår suksess, det gjør vi ved å tilby deg papirløse smarte og digitale løsninger som bidrar til økt vekst og resultat for bedriften din.

TELEPARTNERE

Som leverandør av løsninger innen telematikk og «Internet of things» er det sentralt for oss at du som kunde opplever samme sikkerhet og stabilitet i vårt nettverk som en stor operatør. Derfor samarbeider vi ekslusivt med de ledende teleoperatørene i hver region.

PRODUKTIVITET

Vi søker alltid de beste talentene og i kombinasjon med vårt fokus på innovasjon og kvalitet gjør det oss produktive i alt vi gjør. Vi tror på at det lønner seg å gjøre tingene smartere og yte vårt beste hver eneste dag vi kommer på jobben.

KVALITET

Våre kunder viser oss tillit ved å la oss jobbe med driftskritiske områder av bedriftene sine. Derfor er det viktig for oss alltid å være dedikerte til å oppretholde kvalitet av høyeste standard i våre tjenester, produkter og service til kundene.

NÆRMILJØ

Hos Fleet Complete har vi et sterkt ønske om å kunne bidra tilbake til vårt nærmiljø. Det gjør vi gjennom sponsorater og støtte til ideelle organisasjoner.

INNOVASJON

Innovasjon står sentralt for alt vi gjør og gjennomsyrer de daglige rutinene i vår virksomhet. En stor del av vår suksess og vekst skyldes vår evne til å realisere både små og store ideer som kommer fra våre ansatte. Alt fra produkter og tjenester til nye standarder og implementering av «best practice». Slik er vi i konstant endring og vi blir litt bedre hver eneste dag.