Om Fleet Complete

Helping Fleets Thrive

FLEET COMPLETE

Fleet Complete Norge har kontor ved Torp i Sandefjord, og vi hjelper daglig norske bedrifter med å finne veien til en mer digital, papirløs og effektiv hverdag. Det gjør vi blant annet med løsninger og produkter som flåtestyring, GPS-sporing og elektroniske kjørebøker.

Fleet Complete ble etablert i Toronto i 2000 av vår CEO, Tony Lourakis og forretningspartneren Andrew Merisau. Selskapet startet opp med å fokusere på digitale løsninger rettet mot bransjen for bud- og leveranse, men vokset seg raskt til å dekke flere sektorer, som f.eks. transport, logistikk og teknisk service og vedlikehold. Fokus var rettet mot å løse kundenes behov og presentere smarte skalerbare løsninger i et lett forståelig system, det ble for Fleet Complete nøkkelen til suksess.

Bedriftskulturen i Fleet Complete preges av innovasjon og kvalitet, noe som over tid har bidratt til sterk vekst, etableringer av strategiske partnerskap. avanserte teknologiske løsninger, samt talentfulle og engasjerte ansatte i organisasjonen.  Fleet Complete har et genuin og sterkt ønske om å bli en ledende global aktør på markedet. Takket være en solid forretningsstrategi og løsninger som gir kundene merverdi, fortsetter Fleet Complete å vokse internasjonalt. I dag er selskapet blant de ledende aktørene i Nord Amerika, Mexico, Europa, og Australia.

Fleet Complete er i dag regnet som en av verdens absolutt raskest voksende telematikk leverandører, og hjelper daglig sine kunder med markedsledende mobile skybaserte løsninger innen flåtestyring, sporingsteknologi, samt prosjekt- og oppgavestyringsløsninger.

Møt Matt

Matt er vår maskot hos Fleet Complete og en figur som alle ansatte har et bevisst forhold til. Matt er ærlig, hardtarbeidende og imøtekommende som person. Rett og slett en genuin problemløser med stor lidenskap for effektivitet, noe som han nyter godt av både på jobb og privat.

Hans motto er «Alltid tilby hjelp til den som har bruk for hjelp».

Matt er typen som alltid yter det lille ekstra og som aldri sier nei til å bli skitten på hendene. Utover å ha en «få jobben gjort» attityde så er Matt også en person som kunden alltid husker.

Matt er selvfølgelig fra Canada og fikk navnet sitt fordi han er en «Mobile Asset Tracking Technician»

MENNESKER

Fleet Complete består av en gjeng med engasjerte, innovative og dedikerte mennesker med et brennende ønske om å lykkes. Vår humoristiske gründerånd kombinert med synergiene mellom talentfulle mennesker, bidrar i stor grad til et arbeidsmiljø skapt for rask vekst, endringsvillighet og nye muligheter.

KUNDEFOKUSERT

Kundene våre står i fokus i alt vi gjør. Fra utvikling av nye produkter, til brukeropplevelser og kundesupport, vi streber alltid etter å yte vårt beste for deg som kunde. Vårt mål er å bidra til du som kunde oppnår suksess, det gjør vi ved å tilby deg papirløse smarte og digitale løsninger som bidrar til økt vekst og resultat for bedriften din.

TELEPARTNERE

Som leverandør av løsninger innen telematikk og «Internet of things» er det sentralt for oss at du som kunde opplever samme sikkerhet og stabilitet i vårt nettverk som en stor operatør. Derfor samarbeider vi ekslusivt med de ledende teleoperatørene i hver region.

PRODUKTIVITET

Vi søker alltid de beste talentene og i kombinasjon med vårt fokus på innovasjon og kvalitet gjør det oss produktive i alt vi gjør. Vi tror på at det lønner seg å gjøre tingene smartere og yte vårt beste hver eneste dag vi kommer på jobben.

KVALITET

Våre kunder viser oss tillit ved å la oss jobbe med driftskritiske områder av bedriftene sine. Derfor er det viktig for oss alltid å være dedikerte til å oppretholde kvalitet av høyeste standard i våre tjenester, produkter og service til kundene.

NÆRMILJØ

Hos Fleet Complete har vi et sterkt ønske om å kunne bidra tilbake til vårt nærmiljø. Det gjør vi gjennom sponsorater og støtte til ideelle organisasjoner.

INNOVASJON

Innovasjon står sentralt for alt vi gjør og gjennomsyrer de daglige rutinene i vår virksomhet. En stor del av vår suksess og vekst skyldes vår evne til å realisere både små og store ideer som kommer fra våre ansatte. Alt fra produkter og tjenester til nye standarder og implementering av «best practice». Slik er vi i konstant endring og vi blir litt bedre hver eneste dag.