Bli Fleet Complete Partner

Markedsfør dine løsninger på Fleet Complete Marketplace og få adgang til nye kunder

Hvem kan bli partner?

Fleet Complete Marketplace er en internasjonal digital markedsplass hvor du kan vise frem tjenester og produkter som kan integreres med Fleet Complete sin IOT platform. I samarbeid med vårt profesjonelle service team, sørger vi for at integrasjonene er kvalitetsikret og kan levere kundeopplevelser i verdensklasse.

OEM´er og bildeleprodusenter

Vi kobler OEM’er, og andre bildeleprodusenter, direkte opp mot vår databank via vår egen digitale big data platform Connvex.

Softwareleverandører

Vi ønsker å tilby våre kunder det beste innen software og gode brukeropplevelser. Er du utvikler og leverandør av software som kan skape merverdi for våre felles kunder? Da vil vi gjerne snakke med deg.

Teleselskaper

Vår foretrukne markedskanal er å tilby våre tjenester og produkter via teleselskaper. Om du ønsker å høre mer mulighetene i markedet ditt, så kontakt oss i dag.
73%
av våre partnere har fått adgang til kunder de ellers ikke ville ha gjort business med, hadde det ikke vært for vår Fleet Complete partner plattform.

82%
av våre partnere opplever forbedret kundelojalitet ved å ta i bruk våre integrasjoner gjennom vår digitale markedsplattform.

«Integrasjonen vi lagde sammen med Fleet Complete, var av en slik kvalitet, at det brakte oss et viktig steg foran våre konkurrenter. 

Shawn McMahon

President, Day and Ross Dedicated Logistics

Hva våre partnere liker med vår plattform

Fleet Complete er en av de ledende aktørene i verden når det dreier seg om smarte IoT-løsninger for mobile arbeidsstyrker. Vi har mer enn 500 000 aktive abonnenter fordelt på Nord-Amerika, Europa, og Australia. Blir du partner med oss, får du adgang til førsteklasses kvalitetsressurser og kan utvide markedet ditt internasjonalt i samarbeid med ledende selskaper som TELUS, AT&T, T-Mobile og Telstra.
Få adgang til vårt profesjonelle team av utviklere som bistår deg med utvikling og integrasjon av dine løsninger inn på Fleet Complete sin platform.

Fleet Complete Store partnere vil bli sertifisert og motta et merke som viser at du er anerkjent av Fleet Complete og våre partnere, samt at våre telepartnere har mulighet for å selge dine løsninger.

Få adgang til vårt åpne API og lag skreddersydde løsninger. Det er både enkelt og svært intuitivt. Du vil være oppe og gå med den nye løsninger innen få dager.

Bli Partner med Fleet Complete!

Kontakt oss i dag og la oss sammen finne ut hvordan et samarbeid med Fleet Complete kan skape verdi for alle parter.