Privatpersoner

Elektronisk kjørebok for deg med egen bil i jobben

Kontakt oss

Bruker du egen bil i jobben? Ja, da trenger du en elektronisk kjørebok for å sikre deg korrekt kjøregodtgjørelse.  Er du selvstendig næringsdrivende men bruker egen bil er det også lurt med en kjørebok, slik du kan holde styr på beskatning, kjøregodtgjørelse og dokumentasjon av bilbruken.

POPULÆRE TJENESTER

Elektronisk kjørebok for privatbil

Government-96
OPPFYLLER SKATTEKRAV
Vår elektroniske kjørebok oppfyller kravene Skatteetaten har satt til en kjørebok for dokumentasjon av yrkeskjøring. Det betyr at dersom du bruker kjøreboken korrekt vil du være sikret mot en skattesmell.

Route-Optimization-and-Vehicle-Tracking-96
TURRAPPORT
Alle turer logges automatisk og presist ved hjelp av GPS. Da trenger du ikke huske på når eller hvor du har kjørt og for de som trenger det, er det enkelt å dokumentere ankomst- og avreisetidspunktet.

approval-flow-96
FORDEL JOBB OG PRIVATKJØRING
Du kan enkelt skille mellom jobb og privatkjøring for korrekt dokumentasjon til både fordelsbeskatning og utbetaling av kjøregodtgjørelse.

Expenses-96-5
OPPDATERTE KM SATSER
Systemet oppdateres løpende ved endring av statens satser for kjøregodtgjørelse. Slik er du sikret at kjøreboken til enhver tid kan føres korrekt i henhold til gjeldende regler.

obd-96
RASK MONTERING
Vår elektronisk kjørebok monteres direkte i bilens diagnoseport, også kalt OBD II-kontakten. Det er enkelt og intuitivt og vil ikke ta deg ikke mange sekunder.

approval-96
DIGITALE RAPPORTER
Via kjøreboken får du en kjøretursrapport som enkelt kan printes ut eller lagres som PDF og Excel for vidererapportering til regnskap og revisor. Vi sørger for at den digitale kjøreboken er godkjent i henhold til skatteetatens krav for en korrekt ført kjørebok.

GPS-Sporing for privatbil

poi-icon-4
SE BILEN I KART
Se bilens live posisjon i kart. Dersom du ønsker å se hvor bilen tidligere har vært, kan du gjøre dette ved å definere et bestemt tidsintervall i kartfunksjonen.

map_024-location-marker-warning-pin-alert-96-2
VARSLER
Motta varsler fra systemet dersom bilen beveger seg uten for et definert område uten dit samtykke.

areas-96
GEOFENCE
Angi et definert område ved hjelp av koordinater i kart (geofencing) og tilknytt en regel i varselsoppsettet. Deretter vil du motta et varsel dersom bilen eller båten din entrer eller forlater et bestemt område.