Transport og Logistikk

Elektronisk kjørebok og flåtestyring for transport og logistikkselskap

Kontakt oss

Full oversikt over bilenes lokasjoner og forventet ankomsttid. Med flåtestyring fra Fleet Complete er bedriften sikret en lønnsom og effektiv flyt gjennom hele transport- og logistikkprosessen.

Populære tjenester

Flåtestyring for transport og logistik

 

FØLG BILENE I KART

Vårt digitale kart gir deg en enkel og smart oversikt i sanntid over hvor bilene befinner seg. Slik sikrer du deg full kontroll med det som skjer ute i felt og du kan fokusere på å gjøre rutene og prosessene mer effektive ved blant annet å redusere unødig overtidskjøring, eller køkjøring.

U
FINN NÆRMESTE BIL

Med Fleet Complete flåtestyring vil du alltid vite hvilken bil som er nærmest neste oppdrag. Du sparer tid, dine ansatte kjører færre kilometer, og dine kunder vil få raskere hjelp og en bedre kundeopplevelse.

INTERESSEOMRÅDE I KART

Definer “områder” i kartfunksjonen og følg med på hvor mange ganger bilene kjører inn og ut av området. Denne funksjonen kan hjelpe deg med bedre kontroll på hvor transporter er og estimere tid for leverans.

DRIVSTOFFORBRUK

Oppnå store besparelser i drivstofforbruket med Fleet Complete. Hvordan bilene kjøres ute på veien har stor påvirkning på drivstofforbruket. Vi gir deg dataene som gjør at du enkelt kan korrigere bilenes kjøremønster og dermed minske drivstofforbruket. 

Daily-Tasks-Icon-96-1
DOKUMENTASJON PÅ LEVERANSE

Med vår flåtestyringsløsning er du sikret viktig dokumentasjon av utført jobb eller leveranse. Eksakt ankomsttid og adresse hos kunde eller leverandør sikrer tryggheten for sjåføren og tilliten ute hos kunden.

RAPPORTER

Med Fleet Complete Rapporter får du full oversikt og de gjør det enkelt å oppdage feil ved bruk av bilene. Du sikrer deg kontroll med antall kjørte kilometer, adresser, drivstofforbruk, og kjøre- eller ventetid. All data kan ses i sanntid eller eksporteres til PDF eller Excel for enkel vidererapportering.

UTSTYRSKONTROLL

Med vår utstyrskontroll og GPS-sporing kan du overvåke hva som skjer under transport og logistikkprosessene, ved at vi sporer både lokasjon og bevegelser i sanntid.

FØRER ID

Med en ID-skanner i bilene kan sjåførene enkelt registrerer seg. Slik får du full oversikt og trygghet på bilbruken og kan enkelt optimalisere bildelingen for full utnyttelse av bilparken din.

temperature
TEMPERATUR I KJØLEBILER

Vi gir deg dataene som sikrer at du enkelt kan holde øye med kritiske temperaturer i kjølebilene, og dermed unngå kostbare tap under transporten.

Drivers-status1-96
VARSEL

Motta varsel via e-post eller SMS hvis en av sjåførene overskrider kjøre og hviletidsbestemmelsene.

integration-96
API

Vårt API gjør det mulig å integrere våre løsninger og data med andre eksterne system. Det kan for eksempel være integrasjon med lønns- og fakturasystemet i bedriften.

Daily-Tasks-Icon-96
DIGITAL FARTSKRIVER

Systemet overfører data fra fartskriver samtidig som sjåførene er på farten. I tillegg kan du se gjenværende kjøretid for dag og uke, samt neste hviletidsperiode.