Elektronisk Kjørebok

Effektiv og smart GPS-løsning for kontroll og dokumentasjon av bilbruken i firma

Våre digitale løsninger:

  • Er uten lange bindingstider til riktig pris
  • Øker marginene dine og forbedrer logistikken
  • Fritar deg for tidskrevende manuell administrasjon
  • Reduserer bilkostnadene for bedriften
  • Oppfyller kravene fra Skatteetaten

Finn funksjonene i vår flåtestyringsløsning

Government-96
OPPFYLLER SKATTEKRAV

Vår elektroniske kjørebok oppfyller kravene Skatteetaten har satt til en kjørebok for dokumentasjon av yrkeskjøring. Det betyr at du om du bruker kjøreboken korrekt vil du være sikret mot en skattesmell.

Route-Optimization-and-Vehicle-Tracking-96
TURRAPPORT

Alle turer logges automatisk og presist ved hjelp av GPS. Da trenger du ikke huske på når eller hvor de ansatte har kjørt og for de som trenger det, er det enkelt å dokumentere ankomst og avreisetidspunkt.

approval-flow-96
GODKJENNINGSMODUL

Med vår godkjenningsmodul kan én enkelt administrator få oversikten over et ubegrenset antall brukere og tilhørende kjørelister. Du har i tillegg mulighet for integrasjoner for videreapportering via vårt API.

Expenses-96-5
OPPDATERTE KM SATSER

Systemet oppdateres løpende ved endring av statens satser for kjøregodtgjørelse. Slik er du sikret at kjøreboken til enhver tid kan føres korrekt i henhold til gjeldende regler.

Kundereferanse

ONECO SØR AS

OneCo har kontroll på bilparken med Fleet Complete OneCo er et industrikonsern med kjerneaktiviteter innen elektro, automasjon, elkraft og telecom. En av styrkene til selskapet er å levere systemintegrerte løsninger og sørge for at ulike fag og produkter settes sammen...

FON ANLEGG AS

Fon Anlegg AS er en lokal entreprenør i Vestfold med mer enn 30 års erfaring innen bygg og anleggsbransjen. Bedriften har 23 ansatte på sitt kontor på Nordre Fokserød 21, i Sandefjord og leverte en omsetning i 2017 på 37 millioner norske kroner. Fon Anlegg utfører alt...

Helping Fleets Thrive!

La oss hjelpe deg med å finne den rette løsningen for bedriften din!