Internasjonalt inspeksjons- og sertifiseringsselskap med 4500 ansatte velger Fleet Complete flåtestyring

Kontakt oss

Kunder henvender seg til UAB Kiwa Inspecta, et privateid inspeksjons- og sertifiseringsfirma, på jakt etter en pålitelig og objektiv partner for produksjon, konstruksjon, sikkerhet og kvalitet i byggebransjen.

En stor bilflåte og 4500 ansatte

UAB Kiwa Inspecta er av Fleet Completes største kunde i Litauen og er en del av Kiwa Group, et av verdens største test-, inspeksjons- og sertifiseringsselskaper, som er verksamme i mer enn 40 land og har mer enn 4500 ansatte.

«Vi har en klar visjon; å tilby byggefirmaer inspeksjon og sertifisering av eksklusiv kvalitet. Vi sjekker konstruksjonsutstyrets tekniske tilstand, sertifiserer og leverer tekniske konsulenttjenester, laboratorietjenester og opplæringstjenester. UAB Kiwa Inspecta tilbyr tjenester til både litauiske og utenlandske industri- og byggefirmaer», sier Mantas Andriuškevičius, administrerende direktør i Kiwa Inspecta i Litauen, i sin innledning om selskapet.

Fon Anlegg

Flåtestyring som takler store bilflåter

Selskapet har 65 ansatte i Litauen. De bruker en betydelig del av arbeidstiden sin på veien mellom kundebesøk, da de fleste inspeksjoner blir utført på byggeplassene eller i selskapets produksjonsanlegg. Derfor har selskapet en stor bilflåte med så mange som 45 biler. Disse bilene leases. For deg som jobber i et selskap med lignende antall biler, er du sikkert klar over tiden det tar å spore og dokumentere bruken av dem – for å registrere tider, distanse, kjørebok og kontrollere transportkostnadene for å beregne drivstofforbruk og planlegge service.

En del av dette er regnskapsarbeid som må utføres av en revisor, selv om selskapet og de ansatte også må ta ansvar for å dokumentere sine kjørebøker – men dette gjøres nå automatisk med elektronisk kjørebok.

«Selskapet som vi leaser bilene hos fortalte oss om Fleet Complete. Så skannet vi markedet og valgte Fleet Complete flåtestyring som den beste løsningen for våre behov av de tre tilbudene vi fikk på bordet. Vi vurderte selvfølgelig også prisen»,
sier Mantas Andriuškevičius.

SE PRISER

Fleet Completes flåtestyring kan forhindre trafikkulykker

”Mange litauiske selskaper velger Fleet Complete flåtestyring og bildelingsløsning for å dele firmabiler mellom ansatte, få korrekte kjørebøker og regnskap. Vi er glade for at vi kan tilby og skreddersy de mest passende løsningene for hver kunde», sier Edvardas Talačka, Fleet Complete Client Manager.

Les mer om Fleet Completes elektronisk kjørebok, flåtestyring og bildeling.

«Vi vil ikke engang tenke på å styre bilflåten uten Fleet Complete flåtestyring»

Mantas Andriuškevičius, CEO Kiwa Inspecta

 
  • 4500 ansatte og en stor bilflåte 
  • Beregning av transportkostnader
  • Få nøyaktige GPS-posisjoner
  • Automatisk kjørebok
  • Tryggere kjøreferd