FON Anlegg horisontal logo

Fon Anlegg AS er en lokal entreprenørfirma i Vestfold med mer enn 30 års erfaring innen bygg- og anleggsbransjen. Bedriften har 3 ansatte på sitt kontor på Nordre Fokserød 21, i Sandefjord og flere ansatte ute i felt som utfører alt innen graving, massetransport, drenering, brøyting, rivning, veg, vann og avløp.

Økte omsettning til over 100 millioner

Som de fleste andre bedrifter innom bygg- og anlegg hadde Fon Anlegg behov for bedre kontroll og dokumentasjon av bruken av yrkesbilene i bedriften, og trengte i tillegg et GPS-sporingssystem med flåtestyring som kunne hjelpe dem med å optimalisere bruken av hele bilparken. Fleet Complete fikk oppdraget og vi leverer i dag elektronisk kjørebøker til 21 varebiler hos Fon Anlegg.

2019 leverte bedriften en omsetning på hele 112 millioner norske kroner. Valget av elektronisk kjørebok fra Fleet Complete til bedriftens biler er en viktig del av initiativene som har skapt effektivere arbeidsdager hvor kjørebøker ikke lengre tar tid for de ansatte, da turene dokumenteres automatisk og korrekt til Skatteetaten, via markedsledende GPS-sporingsteknologi.

Fon Anlegg

Elektronisk kjørebok til bygg og anlegg​

Se videon med daglig leder i Fon Anlegg AS, Carl Christian Fon, og hør mer om hvordan de bruker elektronisk kjørebok til firmabilene og hvor viktig det er å velge riktig leverandør. Carl Christian viser også raskt hvordan flåtestyringssystemet ser ut.

Med 600.000 kunder, de fleste bygge-og anleggsbedrifter, hjelper teamet på Fleet Complete gjerne din bedrift å komme i gang med elektronisk kjørebok och flåtestyring.

Ta kontakt med oss i skjemat nedenfor så hjelper vi deg gjerne!

Fon Anlegg har i dag kjørebøker på 21 varebiler – GPS-systemet fungerer utmerket. Fleet Complete gir oss en strålende service, og vi kan trygt anbefale Fleet Complete kjørebok.

Jarle Hillestad

Styreleder
  • 21 varebiler
  • Full oversikt av bilene
  • Omsetter nå 112 millioner i året
  • Rask responstid og kontroll på bilflåten
  • Altid korrekte kjørebøker til Skatteetaten

Helping Fleets Thrive!

V hjelper deg med den rette løsningen for bedriften din.