Fleet Complete kjørebok app

Få tracket din kjøring og unngå unødvendige problemer med kjøregodtgjørelse.

Kontakt oss

Kjørebok app

Få tracket din kjøring og unngå unødvendige problemer med kjøregodtgjørelse

Med en GPS-tracker fra Fleet Complete, som er installert i bilen, kan du enkelt og uanstrengt spore din egen kjøring. Dette eliminerer behovet for å beregne kjøringen manuelt til Skatteetaten. Fleet Complete sin GPS-enhet kan enkelt installeres i bilen din under dashbordet, og laster ned vår app, hvor du kan spore ruter og antall kilometer.

Fordelene med en elektronisk kjørebok app:

• Du slipper å skrive manuelt
• Du kan gjøre oppsettet med få klikk
• Du sikrer korrekt kjøregodtgjørelse

Se priser ->

Last ned kjørebok app gratis

Kjørebok appen kan lastes ned helt gratis og er tilgjengelig for alle enheter. Du kan bruke kjøreboka som du bruker datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen. Appen er veldig brukervennlig, og du kan enkelt navigere i de forskjellige menyene. Med en app kjørebok har du en oversikt over all kjøring og får det nøyaktige antall km. dokumentert.

Norges beste kjørebok app?

600.000 brukere velger Fleet Complete sin appbaserte kjørebok. Derfor tørr vi å si at vi kan tilby Norges kansjke beste kjørebok-app. Vår visjon er å gjøre registreringen av kjøringen dine så enkel som mulig, så vår app er også basert på et intuitivt design som alle kan navigere rundt. I tillegg er appen oppdatert gratis med ny og forbedret funksjonalitet. Ikke bekymre deg for at dataene vil gå tapt da GPS enheten automatisk lagrer all data på vår server og tar alltid en sikkerhetskopi.

Den nyeste elektroniske kjøreboken på markedet kan du kjøpe her.

En app kjørebok er egnet for eksempel til dette:

• Privatpersoner, som ønsker å ha kontroll på sine kjørte ruter
• Selvstendig næringsdrivende
• Større og mindre selskaper hvor ansatte ofte gjør arbeidsrelatert kjøring
• Større organisasjoner som trenger en enkel administrativ måte å registrere og godkjenne kjørebøker på

Det har aldri vært enklere å oppgi kjøregodtgjørelsen

Hos Fleet Complete tror vi på enkle og fine løsninger som gjør det enkelt for våre kunder. Derfor er kjøreboken vår basert på ideen om at det må være et intuitivt design som gjør det enkelt å navigere i. Du kan bestille en elektronisk kjørebok, og oppleve fordelene med en enkel kjørebok som registrerer alle dine private og bedrifts turer.

Kontakt oss ->

Daily-Tasks-Icon-96

SPAR TID

Alle turer logges automatisk ved hjelp av GPS.  Da trenger du ikke huske på når eller hvor du kjørte. For de som trenger det, er det enkelt å skille mellom privat og næring for vidererapportering eller dokumentasjon av yrkeskjøring.

Expenses-96

KJØREGODTGJØRELSE

Kjøregodtgjørelse oppleves ofte som en tidskrevende aktivitet. Med en elektronisk kjørebok er du sikret at alle turene logges automatisk og det er enkelt å dokumentere godtgjørelsen du har krav på. Slik kan du bruke tiden din på viktigere ting.

approval-96

OPPFYLLER SKATTEETATENS KRAV

Vår elektroniske kjørebok oppfyller kravene Skatteetaten har satt til en kjørebok for dokumentasjon av yrkeskjøring. Det betyr at du om du bruker kjøreboken korrekt vil du være sikret mot en skattesmell.

autolog-1

Elektronisk Kjørebok som app

Kaster du bort mye unødig tid og penger hvert år på å føre en manuell kjørebok? Prøv Fleet Complete elektroniske kjørebok og ta kontroll på dokumentasjonen av yrkeskjøring og kjøregodtgjørelse. Vår elektroniske kjørebok kommer i flere varianter og kan enkelt tilpasses både private/enkeltmannsforetak, i tillegg til mindre og større bedrifter. Kontakt oss for en demo eller pristilbud på et av markedets ledende produkter.

Se priser ->

elektronisk kjørebok til bedrifter og organisasjoner

Har du bruk for en kjøreboksløsning som er enkelt å komme i gang med, og som forenkler adminstrasjon av en større bilpark? Sjonglerer du i dag mange ansatte som deler på bilene, og gjerne på tvers av ulike avdelinger? Da tilbyr vi løsninger som kan hjelpe deg med å beholde overblikket. Det er løsninger som enkelt kan tilpasses mellom- og store bedrifter, kommuner og organisasjoners behov for en effektivt og papirløs administrasjon og arbeidsflyt av hverdagen.

implementation-96

100% AUTOMATISK

Alle turer logges automatisk og kan gjøres tilgjengelig for digital godkjenning. Du får kontroll på alle turer og slipper å kaste bort tiden på purring av gjenglemte manuelle kjørebøker.

approval-flow-96

GODKJENNINGSMODUL

Med Autologs godkjenningsmodul kan én enkelt administrator få oversikt over et ubegrenset antall brukere og deres kjøregodtgjørelse. Du har i tillegg mulighet for integrasjoner via vårt API.

approval-96

KORREKT DOKUMENTASJON

Alle turer logges automatisk slik at du alltid har dokumentasjon på turene overfor kundene. Vår elektroniske kjørebok oppfyller i tillegg kravene Skatteetaten har satt til en kjørebok for dokumentasjon av yrkeskjøring..

BEHOVSTILPASSET INTEGRASJONER

Vårt ved hjelp av vårt API har du muligheten for å integrere en rekke eksterne systemer som gjør systemet skreddersydd til dine behov. Dersom du trenger hjelp med å sette opp integrasjonen er vår tekniske avdeling klare for å bistå deg.

integration concept 01