FOR BEDRIFTER OG TEAMS

Vår løsninger er ideelle for både  små og store teams

Vi tilbyr smarte kjørebok-løsninger som enkelt tilpasses mellomstore bedrifter og større organisasjoners behov for en papirløs og sømløs administrasjon av arbeidet. Ved hjelp av vårt åpne API kan du ytterligere tilpasse våre løsninger for organisasjonens behov.

LØSNINGER OG PAKKEINNHOLD

ProfeSSIONAL

Route-Optimization-and-Vehicle-Tracking-96

TURER LOGGES AUTOMATISK

Alle turer logges automatisk og presist ved hjelp av GPS. Da trenger du ikke huske på når eller hvor du har kjørt og for de som trenger det, er det enkelt å skille mellom privat og næring.

Expenses-96-2

OPPDATERTE KM SATSER

Ved endring av statens satser for kjøregodtgjørelse vil vi løpende oppdatere systemet. Slik er du sikret at kjøreboken til enhver tid kan føres korrekt i henhold til gjeldende regler.

Courier-96

OPPFYLLER SKATTEKRAV

Vi sørger for at kjøreboken alltid er oppdatert med de til enhver tid gjeldende krav fra skatteetaten når det gjelder yrkeskjøring og kjøregodtgjørelse.

devices-96

STØTTE FOR IOS OG ANDROID

Kjøreboken er kompatibel med de mest anvendte plattformene. Så du får adgang om du bruker Mac, PC og IOS eller Android

edit-trips-96

REDIGERING AV TURER

Dersom du bruker kjøreboken for kjøregodtgjørelse kan du enkelt endre og kommentere på turene.Det kan for eksempel hende du ønsker å slå sammen to turer, eller å endre formål. Dette kan gjøres enkelt via app eller stasjonær PC og Mac.

integration-03-96

ETT SYSTEM ER NOK

Gjennom vår Autolog-løsning kan du samle adminstrasjon av kjøreboken i ett system. Det betyr en enkel og smart håndtering av kjørebøkene og du kan enkelt godkjenne og vidererapportere de til et økonomisystem.

easypark-200

EASYPARK INTEGRASJON

Vår kjørebok kan integreres med parkerings-appen EasyPark. Det betyr at EasyPark appen automatisk oppdateres når bilen forlater parkeringsplassen. Da slipper du å betale for mye om du glemmer å slå av Easypark-appen når du kjører.

ENTREPRISE (+TEAM)

approval-flow-96

GODKJENNINGSMODUL

Med Autologs godkjenningsmodul kan én enkelt administrator få oversikt over et ubegrenset antall brukere og deres kjøregodtgjørelse. Du har i tillegg mulighet for integrasjoner via vårt API.

access-rights-96

BRUKERRETTIGHETER

I systemet har du mulighet for å sette opp brukerrettigheter og roller etter behov. Slik er både administrator og den enkelte medarbeider garantert at man bare ser det man har bruk for,  og det som er relevant når yrkeskjøring eller kjøregodtgjørelse må dokumenteres.

integration-02-96

API

Ved hjelp av vårt API har du muligheten for å integrere en rekke eksterne systemer som gjør det enkelt å tilpasse systemet til dine behov. Dersom du trenger hjelp med å sette opp integrasjonen er vår tekniske avdeling alltid klare til å bistå deg.

Helping Fleets Thrive!

La oss hjelpe deg med den rette løsningen for bedriften din!