Informasjon i forbindelse med COVID-19

Fleet Complete

Til våre kunder og samarbeidspartners

 

Vi fortsetter å være tilgjengelige å hjelpe våre kunder og samarbeidspartnere over hele verden. Fleet Complete følger Corona-situasjonen (COVID-19) veldig nøye og bygger vår responspolitikk på svar og anbefalinger basert på de offentlige retningslinjer fra regjeringen og helsemyndigheter lokalt over hele verden.

Først og fremst er helse og sikkerhet for våre ansatte, kunder og samarbeidspartnere høyeste prioritet. I samsvar med de siste rådene fra Verdens helseorganisasjon og lokale medisinske myndigheter, har vi stanset forretningsreiser for alle Fleet Complete-ansatte globalt inntil videre.

Vi har også introdusert retningslinjer i denne perioden som betyr at alle kontoransatte jobber hjemmefra. Denne overgangen har liten eller ingen forstyrrelse på driften, gitt da at tjenestene våre er skybaserte og alle våre verktøy og systemer forblir fullt funksjonelle i løpet av denne perioden.

I noen deler av verden har vi installasjonspersonell ute i felt, og denne delen av virksomheten fortsetter som normalt, men vi følger de gjeldende helsemessige retningslinjene nøye.

 

Vår beredskapsplan

 

Vi har nå aktivert vår Krise- og beredskapsplan for å sikre kontinuerlig service og støtte til våre kunder og samarbeidspartnere for å holde driften i selskapet så normal som mulig.

Som en del av planen har vi et dedikert lederteam for COVID-19 som overvåker utvikling, planer for beredskapsscenarioer og tar avgjørende, informerte tiltak for å begrense spredningen av COVID-19, samtidig som vi sikrer kontinuitet i forretningsprosessene våre.

Vi fortsetter å selge, håndtere bestillinger, installere, hjelpe til med oppstart og veiledning og tilby teknisk support i samsvar med vår normale forretningsdrift.

Kontakte gjerne vårt salgs, kundebehandler eller support team for evt spørsmål. Vi er innforstått med at denne situasjonen fortsatt endrer seg raskt. Fleet Complete vil fortsette å følge nøye med på den globale og regionale utvikling ved å oppdatere og tilpasse oss etter hvert som ny informasjon blir tilgjengelig. Vi vil fortsette å dele oppdateringer og er sikre på at våre tiltak og pågående beredeskapsarbeid er etter nasjonal standard.

Når forholdene utvikler seg, ønsker vi at du skal vite at alle i Fleet Complete gjør alt vi kan for å håndtere COVID-19 utbruddet, med fokus på sikkerhet for våre ansatte, kunder, samarbeidspartnere og vårt samfunn som høyeste prioritet.

Tony Signature

Tony Lourakis
CEO
Fleet Complete

Vi er her for å hjelpe deg!

Teamet vårt er redo til å hjelpe deg på alle sett vi kan.