Elektronisk kjørebok for håndverker

Digitalisere kjøreboken og få mer fakturerbar tid.

Fakturere mer med elektronisk kjørebok

Som håndverker i en konkurransedyktig bransje med kvalitetsbevisste kunder, er det smart å velge en elektronisk kjørebok. Oppnå maksimal effektivitet og kvalitet i arbeidet, og sikre at bedriftens kjørebøker blir 100 % riktige til Skatteetaten.

Med Fleet Complete får du en ledende GPS-løsning til en fornuftig pris.

Se priser ->

graphics-GUTS-5

Kjørebok med flåtestyring

Administrere bilflåten med et klikk og se inntektene øke raskt. Med Fleet Complete sin elektroniske kjørebok kan du bruke bilenes kapasitet på en helt annen måte enn før. Det vil være enkelt å planlegge effektive ruter og finne nærmeste ansatt for en jobb.

Kjøreboken med flåtestyring gir også store muligheter til å snakke med de ansatte om deres kjøreatferd. Det er lett å få kontroll over alvorlige trafikkovertredelser og farlig kjøring, som i tillegg til å utgjøre en risiko for både mennesker og biler også resulterer i unødvendig høyt drivstofforbruk. En av kundene våre forteller oss hvordan de sparer 1 million kroner i året med Fleet Complete kjørebok med flåtestyring.

Se priser ->

Route-Optimization-and-Vehicle-Tracking-96

BEDRE LOGISTIKK

Se alle firmabilene digitalt i en Google Maps-kart. Det gir deg fullstendig oversikt over hva som skjer på veien. Hvis du plutselig får et oppdrag, kan du raskt finne den nærmeste ansatte og velge den raskeste ruten.

Fuel_96

MINDRE DRIVSTOFF

Våre kunder vitner om en betydelig reduksjon i drivstofforbruket. Delvis fordi antallet «private turer» med firmabiler blir redusert med en digital kjørebok og også fordi det blir mye lettere å velge effektive ruter.

report-icon-96-e1534325718583

KORREKT DOKUMENTASJON

Skreddersydde rapporter gir deg en fullstendig oversikt over jobbreiser og private turer, adresser, kostnader relatert til hvert kjøretøy, kundetid, upassende kjøremønster og lignende. Rapportene kan eksporteres til PDF og Excel og integreres i et av de andre informasjonssystemene dine.

Elektronisk kjørebok

Ikke kast bort viktig arbeidstid på å prøve å sette sammen en kjørebok manuellt. Fleet Completes digitale kjørebok gir deg kontroll over dokumentasjonen for alle kjøringer, som kan brukes som fakturadokumentasjon for arbeidstid hos kunden. Kjøreboken gjør det også enkelt å administrere og godkjenne kjøregodtgjørelse for små og store team.

Se priser ->

autolog-1
Daily-Tasks-Icon-96

NØYAKTIG

Alle turer logges korrekt og helt automatisk med GPS. For deg som bruker betyr dette at du har dokumentasjon som viser når du kom til en kunde og når du forlot arbeidsplassen igjen. Informasjon som fint kan brukes til fakturering.

integration-03-96

ALT I ETT SYSTEM

Som kunde hos Fleet Complete kan du kombinere flåtestyring og kjørebok i ett og samme system, slik at kjørebøkene er enkle å samle inn, godkjenne og overføre til ditt økonomiske system.

approval-96

TIL SKATTEETATEN

Vår elektroniske kjørebok møter Skatteetatens nyeste krav. Dette betyr at hvis du og dine ansatte ikke riskerer en skattesmell, så lenge reglene følges.

MacBook-Tasks

Projektstyring for håndverker

Fleet Complete tilbyr en komplett prosjekt- og kjøretøyløsning for mobile arbeidsforhold. Systemet holder et øye på dine biler og ansatte i feltet og tildeler jobben til riktig ansatt i løpet av sekunder via dator, nettbrett eller mobil. Du vil også motta statusoppdateringer når jobben er fullført.

Se priser ->

load-planning-96

DELEGERE JOBBER

Se pågående og ventende jobber på en skjerm, og motta et varsel når en oppgave er fullført.
Daily-Tasks-Icon-96

FÅ MER GJORT

Optimaliser arbeidsmengden for dine ansatte ute i feltet og få mer gjort på samme tid som før.

signature-icon-96

NOTERE UVENTET ARBEID

Når det oppstår uventet arbeid, kan dine ansatte registrere denne informasjonen via mobil.