Flåtestyring transport | Digital kjørebok | Fleet Complete

Flåtestyring transport.

Fleet Complete tilbyr løsninger for flåtestyring, tilpasset behov som finnes i bedrifter som driver med transport og logistikk. Vårt system sørger for at du får god oversikt over bedriftens kjøretøy, direkte tilgang til nøkkelinformasjon og at du får samlet alle data på et sted. Dette betyr at du får full kontroll over driften og at du kan sørge for god effektivitet i alt dere driver med.

Flåtestyring transport – full oversikt over bedriftens kjøretøy

Når du driver innenfor transport og logistikk, er gode systemer og rutiner alfa og omega for å kunne sikre profitabel drift. Det være seg å vite hvor kjøretøyene befinner seg til enhver tid, forventet ankomsttid, eller drivstofforbruk. Fleet Completes løsninger for transportsektoren samler all relevant informasjon på ett sted, slik at du får full oversikt, og med det kan gjøre de grepene som kreves for å sikre maksimal effektivitet.

Nyttige funksjoner

Fleet Completes løsning for flåtestyring transport inkluderer nyttige funksjoner som gir deg god innsikt i foretakets drift. Dette omfatter nøkkelinformasjon som kjøretøyenes plassering, drivstofforbruk og hastighet, samt muligheten for å motta varsler om sjåførene ikke overholder hviletidsbestemmelsene, eller om temperaturen i kjølebiler avviker fra normalen. For å sikre at løsningen er skreddersydd din bedrift, kan du selv velge hvilke data du skal fokusere på, og hvilke varsler du ønsker å motta.

Du kan følge med på all informasjon i sanntid gjennom vår brukervennlige programvare, og du kan eksportere ønsket data til Excel-format for videre dokumentering eller arkivering.

Løsninger tilpasset ethvert behov

Vi har løsninger for små bedrifter med kun 1-2 kjøretøy, opp til store entrepriser med over 100 kjøretøy i flåten. Dessuten kan systemet tilpasses til ulike industrier og fagfelt, med løsninger for flåtestyring buss, flåtestyring lastebil og flåtestyring bil. For logistikk kan det være relevant å inkludere dokumentasjon på leveranse i databasen, mens det for busstransport kan være nyttig å kunne motta varsler om sjåføren bryter kjøre- og hviletidsbestemmelser eller å inkludere en ID-skanner i kjøretøyet for å se hvem som sitter bak rattet til enhver tid.

Systemet for flåtestyring er dessuten bygget på en API som gjør det mulig å integrere det med andre eksterne systemer. Dette kan for eksempel forenkle prosesser med fakturering og lønnsutbetalinger.

Vi kan hjelpe deg 

Om du ikke er veldig bevandret innenfor systemer for flåtestyring, kan det være vanskelig å vite hvilke funksjoner som er relevante for din bedrift. Derfor er du alltids hjertelig velkommen til å kontakte oss, slik at vi sammen kan finne fram til den perfekte løsningen for deg og bedriftens sine behov.