Gratis kjøregodtgjørelse skjema

Last ned et gratis kjøregodtgjørelse skjema.
Dette gjør det både raskt og enkelt å holde oversikt over yrkeskjøring, og å beregne kjøregodtgjørelse.

Gratis kjøregodtgjørelse i Excel-skjema

Få oversikt over kjøringen med et enkelt og praktisk kjøregodtgjørelse skjema

Det kan fort bli vanskelig å holde oversikt og registrere all kjøring i yrkessammenheng. Nettopp derfor har Fleet Complete utarbeidet et praktisk skjema som gjør det enkelt å holde oversikt over kjøringen, og å beregne kjøregodtgjørelse.

Du trenger ikke installere noen ekstra programvare for å benytte deg av den elektroniske kjøreboka. Så lenge du har Office-pakken installert på din maskin, kan du få tilgang til kjøregodtgjørelse skjema.

Derfor er det viktig å føre kjørebok

Det er mange fordeler ved å bruke et skjema for kjøregodtgjørelse:

  • Du slipper skrivefeil og å måtte gjette om det står 21 km eller 27 km.
  • Det blir lettere å beregne kjøregodtgjørelse, og du kan bruke Google Maps for å finne eksakt antall kjørte kilometer.
  • Det gir deg bedre oversikt, og gjør det enklere å legge inn uforutsett kjøring ved arbeidsdagens slutt.
  • Du sparer tid.
  • I skjemaet får du også muligheten til å søke opp spesifikke datoer, for å se når et bestemt kundebesøk fant sted.

Kjøregodtgjørelse regler

En har krav på kjøregodtgjørelse, eller kilometergodtgjørelse, ved yrkeskjøring i privat bil. Kjøregodtgjørelse satser kan variere avhengig av hvor, hvor mye og for hvilke formål en kjører. Uansett vil en del være skattefri kjøregodtgjørelse, mens deler av godtgjørelsen også må skattes av.

Selv om det ikke er pålagt å føre kjørebok, kan en korrekt utfylt kjørebok danne et godt dokumentasjonsgrunnlag for yrkeskjøring med informasjon som:

  • Hva kilometertelleren viste ved arbeidsdagens begynnelse og slutt.
  • Datoen for kjøring.
  • Kjøringens begynnelse og slutt, samt hvilke eventuelle firmaer, anlegg e.l. som har blitt besøkt.
  • Ved slutten av hver måned må antall kilometer leses av kilometertelleren og føres inn i kjøreboken.

Alt dette har Fleet Complete tatt høyde for, slik at du slipper å bruke tid på den slags.

Vi tilbyr også en elektronisk kjørebok

Uansett hvor mye du kjører i arbeidet, eller hvilke behov du har, så er en elektronisk kjørebok en enkel og praktisk løsning. Den sparer deg for tiden det tar å loggføre yrkeskjørsel og reiser, slik at du kan fokusere mer på ditt faktiske arbeide.

Den elektroniske kjøreboken gjør det mulig å holde et oversiktlig kjøreregnskap, og gjør det enkelt å beregne kjøregodtgjørelse. Om du er arbeidsgiver kan den elektroniske kjøreboken gi deg fordeler som nedsatte utgifter til drivstoff, bedre oversikt over dine kjøretøy, samt veldokumentert kjøring for dine regnskap.

Daily-Tasks-Icon-96

SPAR TID

Alle turer logges automatisk ved hjelp av GPS.  Da trenger du ikke huske på når eller hvor du kjørte. For de som trenger det, er det enkelt å skille mellom privat og næring for vidererapportering eller dokumentasjon av yrkeskjøring.

Expenses-96

KJØREGODTGJØRELSE

Kjøregodtgjørelse oppleves ofte som en tidskrevende aktivitet. Med en elektronisk kjørebok er du sikret at alle turene logges automatisk og det er enkelt å dokumentere godtgjørelsen du har krav på. Slik kan du bruke tiden din på viktigere ting.

approval-96

OPPFYLLER SKATTEETATENS KRAV

Vår elektroniske kjørebok oppfyller kravene Skatteetaten har satt til en kjørebok for dokumentasjon av yrkeskjøring. Det betyr at du om du bruker kjøreboken korrekt vil du være sikret mot en skattesmell.

autolog-1

Elektronisk Kjørebok for kjøregodtgjørelse

Kaster du bort mye unødig tid og penger hvert år på å føre en manuell kjørebok? Prøv vår elektroniske kjørebok og ta kontroll på dokumentasjonen av yrkeskjøring og kjøregodtgjørelse. Vår elektroniske kjørebok kommer i flere varianter og kan enkelt tilpasses både private/ enkeltmannsforetak, i tillegg til mindre og større bedrifter. Kontakt oss for en demo eller pristilbud på et av markedets ledende produkter.

BEHOVSTILPASSET INTEGRASJONER

Vårt ved hjelp av vårt API har du muligheten for å integrere en rekke eksterne systemer som gjør systemet skreddersydd til dine behov. Dersom du trenger hjelp med å sette opp integrasjonen er vår tekniske avdeling klare for å bistå deg.

integration concept 01