Bruker du egen bil i jobben? Ja, da trenger du en elektronisk kjørebok for å sikre deg korrekt kjøregodtgjørelse.  Er du selvstendig næringsdrivende men bruker egen bil er det også lurt med en kjørebok, slik du kan holde styr på beskatning, kjøregodtgjørelse og dokumentasjon av bilbruken.

Relevant features & benefits

Finn funksjonene i vår Elektronisk kjørebok

Government-96
OPPFYLLER SKATTEKRAV

Vår elektroniske kjørebok oppfyller kravene Skatteetaten har satt til en kjørebok for dokumentasjon av yrkeskjøring. Det betyr at dersom du bruker kjøreboken korrekt vil du være sikret mot en skattesmell.

Route-Optimization-and-Vehicle-Tracking-96
TURRAPPORT

Alle turer logges automatisk og presist ved hjelp av GPS. Da trenger du ikke huske på når eller hvor du har kjørt og for de som trenger det, er det enkelt å dokumentere ankomst- og avreisetidspunktet.

approval-flow-96
FORDEL JOBB OG PRIVATKJØRING

Du kan enkelt skille mellom jobb og privatkjøring for korrekt dokumentasjon til både fordelsbeskatning og utbetaling av kjøregodtgjørelse.

Expenses-96-5
OPPDATERTE KM SATSER

Systemet oppdateres løpende ved endring av statens satser for kjøregodtgjørelse. Slik er du sikret at kjøreboken til enhver tid kan føres korrekt i henhold til gjeldende regler.

obd-96
RASK MONTERING

Vår elektronisk kjørebok monteres direkte i bilens diagnoseport, også kalt OBD II-kontakten. Det er enkelt og intuitivt og vil ikke ta deg ikke mange sekunder.

approval-96
DIGITALE RAPPORTER

Via kjøreboken får du en kjøretursrapport som enkelt kan printes ut eller lagres som PDF og Excel for vidererapportering til regnskap og revisor. Vi sørger for at den digitale kjøreboken er godkjent i henhold til skatteetatens krav for en korrekt ført kjørebok.

Finn funksjonene i vår GPS-Sporing

poi-icon-4
SE BILEN I KART

Se bilens live posisjon i kart. Dersom du ønsker å se hvor bilen tidligere har vært, kan du gjøre dette ved å definere et bestemt tidsintervall i kartfunksjonen.

map_024-location-marker-warning-pin-alert-96-2
VARSLER

Motta varsler fra systemet dersom bilen beveger seg uten for et definert område uten dit samtykke.

areas-96
GEOFENCE

Angi et definert område ved hjelp av koordinater i kart (geofencing) og tilknytt en regel i varselsoppsettet. Deretter vil du motta et varsel dersom bilen eller båten din entrer eller forlater et bestemt område.

Helping Fleets Thrive!

La oss hjelpe deg med den rette løsningen for bedriften din!