Å holde flåtene trygge

“Å kunne etterse sjåførene våre på veien har hjulpet oss med å sikre deres sikkerhet, samt sikkerheten til mennesker i vårt samfunn, noe som er ekstremt viktig for oss.”

Jack Reckewell

Driftsleder på L&L Oilfield

 

Sikkerhet er viktig

Folks sikkerhet er en nødvendighet. Men å være trygg betyr også å beskytte kjøretøyene og eiendelene dine mot ulykker og tyveri. Selv om ingen blir skadet, kan ulykker skade bunnlinjen din, for ikke å nevne omdømmet ditt.

 

Langsomt

er trygt

En 5% økning i gjennomsnittshastighet
fører til omtrent 20% økning i dødsulykker.

1 kr investert, 

3-10 kr spart

For hver 1 kr investert i sikkerhet på arbeidsplassen, realiserer arbeidsgivere 3 til 10 kr i kostnadsbesparelser

22.800 liv

I 2019 var det 22.800 veitrafikkulykker på europeiske veier.

Grüner Transporter fährt durch den Wald

Hold deg trygg på veien

Grüner Transporter fährt durch den Wald

Hold øye med eiendelene dine

Grüner Transporter fährt durch den Wald

Beskytt dine mennesker

KJØRETØY

Hold deg trygg på veien

Reduser antall ulykker ved å oppdage potensielt risikabel kjøring i sanntid med GPS-sporing. Vær opplyst om hvor kjøretøyene dine er, når de har kommet til destinasjonen, hvordan de kom dit og hvor raskt. 

Nøkkelen til en tryggere flåte er innsikt og trening. Fleet Complete gir deg all innsikten bedriften din trenger for å lage skreddersydde føreropplæringsprogrammer. Lær mer om trinnene du kan ta for å planlegge og budsjettere for en tryggere flåte inn i det neste tiåret.

Blog image – fleet safety in 2021

6 måter å forbedre flåtesikkerheten i 2021

Flåtesikkerhet er bokstavelig talt et spørsmål om liv og død, og for en flåteforvalter bør det være førsteprioritet. Her er seks måter flåteforvaltere kan eie og forbedre flåten sin sikkerhet i 2021.

Les mere >

Hva er den faktiske kostnaden for en ulykke i flåten?

Når det gjelder kostnadene ved ulykker I flåten, reparasjoner og forsikringsoverskudd, er det ofte bare toppen av isfjellet. Denne artikkelen tar et dypdykk for å utforske de skjulte utgiftene, lurer under overflaten og venter på å øke budsjettene og planleggingen.

Les mere >

Blog image – five ways to enforce fleet safety

Vil du vite mere om vores løsninger?

Send os dine kontaktinformasjoner hvis du vil vite mere om vores løsninger og priser.

EIENDELER

Hold øye med dine eiendeler

 

Et stjålet kjøretøy eller manglende utstyr er enhver flåtesjefs verste mareritt. Ikke bare vil du måtte bruke tid på å ta hånd om forsikringskrav og håndtere myndigheter – du må også takle uventet nedetid og tapte inntekter.

 

Heldigvis er Fleet Complete her for å hjelpe. Lær hvordan du lager en tyveriplan for din flåtes eiendeler, slik at du kan sørge for at virksomheten din er forberedt på det verste.

Blog image – fleet safety in 2021

Hvordan lage en tyveriplan for din flåtes eiendeler

Når stresset er skyhøyt, har beslutninger en tendens til å bli forhastet. Det er derfor proaktive ledere har en plan for tyveri av flåtens eiendeler – så hvis noe går galt, har de et rammeverk som hjelper dem å få ting raskt på sporet igjen. Slik lager du en plan for tyveri av eiendeler som vil holde virksomheten i bevegelse.

Les mere >

Yummy Catering

«Sjåførsikkerhet er meget viktig i vår bedrift. Fleet Complete hjelper oss med den nødvendige teknologien, så vi kan sikre oss, og overholder all nødvendig vedlikeholdelse av våre kjøretøy. 

Lino Cardoso, CEO

Anglia Steel

«“Vår umiddelbare gevinst ved å bruke Fleet Complete har vært enorm. Tidligere har vi opplevd å ikke kunne finne tilbake til tapte kjøretøy, hvilket har kostet oss ca 160.000 $“ 

Terence Schofield, Safety Officer 

Pyramid Corporation

«Rapporteringsverktøyet har vært meget godt egnet for å synliggjøre dårlig kjøreadferd og oppmuntre til mer omtenksomhet. Resultatene har vært eksepsjonelle. Ingen ønsker å bli kjent som en dårlig sjåfør.“ 

Tim KohlsmithSecurity & Fleet Manager

MENNESKER

Ta vare på dine ansatte

Å holde teamet ditt trygt handler ikke bare om trafikksikkerhet, vedlikehold av kjøretøy og kjøreadferd. Fleet Complete gir også trygghet til bedrifter med eksterne eller eksponerte arbeidere; sikkerhetsselskaper som overvåker byggeplasser eller patruljerer industrianlegg om natten. Eller rengjørings-, vedlikeholds- og serviceorganisasjoner som har ansatte som jobber døgnet rundt på tomme kontorer eller eksterne lokaler.

For disse ansatte legger Fleet Complete sine GPS-sporingsløsninger til et ekstra sikkerhetslag ved å alltid være på og holde et øye med det som skjer. Ingen flere tapte anrop eller bortkastede velferdsbesøk! Hvis du vil snakke med noen om å holde eksterne ansatte trygge, ta kontakt.