BYGG OG ANLEGG

Digitale løsninger som øker driftsmarginene og kontrollen med biler og maskiner
Eksklusivt tilbud for MEF-medlemmer

Digitaliser bilparken med elektronisk kjørebok og flåtestyring.

Bygg- og anleggsbransjen er en konkurranseutsatt bransje, og driftsmarginene kan til tider være veldig små. Når det gjelder administrasjon av bedriften sine kjøretøyer kan Fleet Complete digitalisere prosessene rundt dokumentasjon og arbeidsflyt i bedriften. Derssom bedriften velger å digitaliseres bil- og maskinparken med f.eks elektronisk kjørebok og flåtestyring, da øker du mulighetene betraktelig for reduserte bil- og maskinkostnader, og man sikrer samtidig at bedriften kan vise til korrekt dokumentasjon av bilbruken ved besøk fra ligningsmyndighetene.

Vår Kjørebok og Flåtestyring:

  • Er uten lang bindingstid, og til riktig pris
  • Øker marginene dine og forbedrer logistikken
  • Fritar deg for tidskrevende manuell administrasjon
  • Reduserer bilkostnadene for bedriften
  • Oppfyller kravene fra Skatteetaten

Jeg ønsker et tilbud!

[gravityform id=»8″ title=»false» description=»false»]

Coverbilde SE
FØLG BILENE I KART

Du kan enkelt holde øye med bilene via et digitalt kart i systemet. Slik sikrer du deg bedre kontroll med det som skjer ute i felten, og kan blant annet enkelt redusere unødig overtidskjøring, eller få oversikt over hvor nærmeste kjøretøy er til et bestemt oppdrag.

U
FINN NÆRMESTE BIL

Med vår flåtestyring vil du alltid vite hvilken bil som er nærmest neste oppdrag. Du sparer tid, dine ansatte kjører færre kilometer, og dine kunder vil få raskere hjelp og en bedre kundeopplevelse.

INTERESSEOMRÅDE I KART

Definer et bestemt “område” i kartet, og følg med på hvor mange ganger bilene kjører inn og ut av området. Denne funksjonen gir deg bedre kontroll på anleggsaktiviteter, som f.eks når biler, maskiner eller verdifullt utstyr forlot kunde eller anleggsplassen.

DRIVSTOFORBRUK

Oppnå store besparelser i drivstofforbruket med Fleet Complete. Hvordan bilene kjøres ute på veien har stor påvirkning på drivstofforbruket. Vi gir deg dataene som gjør at du enkelt kan korrigere bilenes kjøremønster og dermed minske drivstofforbruket. Grønnere kjøring er bra for både bedriften og miljøet.

SERVICE OG VEDLIKEHOLD

Regelmessig vedlikehold av maskiner og biler sikrer at sikkerheten til de ansatte er på topp, og reduserer samtidig uforutsette driftskostnader. Systemet kan hjelpe deg med informasjon og påminnelser på serviceavtaler, brukstid og når det er tid for vedlikehold.

RAPPORTER

Med Fleet Complete Rapporter får du full oversikt og de gjør det enkelt å oppdage feil ved bruk av bilene. Du sikrer deg kontroll med antall kjørte kilometer, adresser, drivstofforbruk, og kjøre- eller ventetid. All data kan ses i sanntid eller eksporteres til PDF eller Excel for enkel vidererapportering.

KJØRING UTENFOR ARBEIDSTID

Har du kontroll på de ansattes bruk av yrkesbilene utenfor ordinær arbeidstid? Med Fleet Complete får du full oversikt over bilbruken.

SJÅFØR ID

Med en ID-skanner i bilene kan sjåførene enkelt registrerer seg, og det oversikt over hvem som bruker bilene. Innsikten gir deg mulighet for enkel optimalisering av bilbrukenppnår en bedre utnyttelse av bilene.

INTEGRASJONER

Vårt API gjør det mulig å integrere våre løsninger og data med andre eksterne system. Det kan for eksempel være integrasjon med faktureringssystemet i bedriften.

tasks-96
OPPFYLLER SKATTEETATENS KRAV

Vår elektroniske kjørebok oppfyller kravene Skatteetaten har satt til en kjørebok for dokumentasjon av yrkeskjøring. Det betyr at du om du bruker kjøreboken korrekt vil du og dine ansatte være sikret mot en skattesmell.

Helping Fleets Thrive!

La oss hjelpe deg med å finne den rette løsningen for bedriften din!