Kommunen får full oversikt over alt veiarbeid med flåtestyring

Kontakt oss

Drift og vedlikehold av veier, anlegg og grøntområder er tidkrevende og krever stor oversikt. Derfor velger Fredrikshavn kommune i Danmark Fleet Complete sitt system for flåtestyring, som gjør det mulig å få oversikt, spare tid på unødvendig administrasjon og sikre korrekt dokumentasjon av utført arbeid.

 

Vedlikehold av veier, anlegg og grøntområder hele året

Kommuner og andre organisasjoner og selskaper med store grøntområder har vanligvis egne gartnere hvis de ikke tar hjelp av lokale selskaper. Kostnaden for dette er ofte avgjørende.

Å holde oversikt over vedlikehold av store grøntområder uten hjelp av GPS-teknologi er en vanskelig oppgave – ble arbeidet utført på lovet tidspunkt og innenfor avtalt område? Og hvordan sørger jeg for at fakturerbare timer beregnes riktig?

Med Fleet Complete får kommunen en klar oversikt over vedlikehold av alle relevante områder i et brukervennlig GPS-system. Om vinteren kan systemet brukes i forbindelse med veivedlikehold og vegkontroll. Kommunen ser da hvor langt snøplogen har kommet og hvilke veier den allerede har vært på, og om sommeren får de kontroll over å klipping og vedlikehold i grøntområder.

Fleet Compleet sin GPS-sender er montert på utstyret – f.eks. en traktor, en gressklipper osv. og logger alt arbeidet som utføres av denne maskinen. GPS-sporsenderen er enkel å installere, og vi har en spesialdesignet sporsender for utstyr og en for kjøretøy.

 

Får kontroll over detaljene med GPS-sporing

Når GPS-sporsenderen er installert på utstyret eller kjøretøyet, sender den informasjon om bevegelsene til systemet du har tilgang til via PC, nettbrett eller mobiltelefonen din – slik at du når som helst kan se hvor kjøretøyene/ maskinene er og hvor de har vært før.

I systemet kan du velge alle områder som skal vedlikeholdes – dette brukes av kommunen for å få riktige data for enkle rapporter og sjekke at alle områdene har blitt besøkt.

Som en tilleggsfunksjon er det mulig å importere relevante GIS-lagre til GPS-kartet kjøretøy, noe som åpner en verden med nye muligheter.

 

Frederikshavn kommune har redusert kostnader for vedlikehold og skader på utstyret

I videoen nedenfor forteller Frederikshavn kommune mer om hvordan de bruker Fleet Complete GPS-systemet til å registrere nøyaktig hvor de risikerer å møte skjulte hindringer i form av steiner, trestubber eller elektriske skap. Det har spart dem mange arbeidstimer og redusert antall skader på utstyret betydelig.

I tillegg til den visuelle oversikten i det digitale kartet, kan du også bruke Fleet Complete til å planlegge oppdrag, administrere kontoer for hvert kjøretøy/ utstyr og spore og sikre maskiner og annet utstyr.

Kontakt oss direkte i skjemaet nedenfor for mer informasjon.

”Nå får vi full kontroll over alt veiarbeid raskt og enkelt i GPS-systemet. Det sparer oss både unødvendig skade og manuell administrasjonstid.”

Johan Jensen

  • Mindre skader på dyrt utstyr
  • Full oversikt og fornøyde ansatte
  • 100 % digitalt, ikke noe manuell administrasjon
  • Mer tid igjen for å sikre veiene