VVS eller rørlegger?

Gjør 2019 digital og får mer ut av yrkesbilene

Øk marginene med digitale løsninger.

VVS-bransjen er preget av stor konkurranse og kvalitetsbevisste kunder. Det betyr små marginer og stigende krav til digitalisering for å oppnå høyest mulig effektivitet og kvalitet, gjennom alle ledd. Vi kan hjelpe VVS-bedriften din med økt lønnsomhet og kontroll rundt administrasjon av yrkesbilene og gjøre det enklere å håndtere innkommende hasteoppdrag.

autolog-1

Elektronisk kjørebok

Ikke kast bort mye unødig tid på å føre kjørebøkene manuelt! Med våre elektroniske kjørebokløsninger kan du ta kontroll på dokumentasjonen av yrkeskjøringen og samtidig sikre et presist og pålitelig fakturagrunnlag. Som rørlegger vet du at god kvalitet til riktig pris er nøkkelen for suksess. Det samme gjelder for Fleet Complete, derfor leverer vi solide og fleksible løsninger til riktig pris. Uansett om du har 1 eller 100+ biler i bilparken din. 

Daily-Tasks-Icon-96

PUNKTLIGHET

Alle turer logges presist og helt automatisk ved hjelp av GPS. For deg som kunde, betyr dette at du enkelt kan skaffe deg oversikt og fakturagrunnlag som viser når du ankom, og når du forlot kunden igjen.

Fuel_96

REDUSER DRIVSTOFFORBRUKET

Våre kunder opplever ofte stor nedgang i drivstofforbruket som følge av privatturer med yrkesbilene forsvinner. Kombineres kjøreboken med Flåtestyring vil du oppleve ytterlige redusering av drivstofforbruket som følge av mer effektiv logistikk og ruteplanlegging.
approval-96

OPPFYLLER SKATTEETATENS KRAV

Vår elektroniske kjørebok oppfyller kravene Skatteetaten har satt til en kjørebok for dokumentasjon av yrkeskjøring. Det betyr at du om du bruker kjøreboken korrekt vil du og dine ansatte være sikret mot en skattesmell.

graphics-GUTS-5

Flåtestyring

Ta grep om administrasjon av bilparken din, og se marginene øke i takt med bedre flyt og kontroll på logistikken. Med vår flåtestyring kan du utnytte kapasiteten i bilparken på en helt annen måte. Bedriften sikrer seg blant annet at bilene ikke blir stående for mye i kø, eller at nærmeste ledige rørlegger kan ta det siste innkommende oppdraget. Slik sikrer du at både kundene og de ansatte er fornøyde. God kvalitet til riktig pris er nøkkelen til suksess. Det gjelder både for deg som eier VVS-bedriten og det gjelder for Fleet Complete – derfor leverer vi solide og fleksible løsninger til riktig pris. Det gjelder uansett om du har få eller mange biler i bilparken din. 

Route-Optimization-and-Vehicle-Tracking-96

BEDRE LOGISTIKK

Du kan kan enkelt følge bilenes lokasjoner i et online kart. Det gir deg trygghet og oversikt over det som skjer ute i på veien. Håndterer du innkommende hasteoppdrag i bedriften kan du raskt få overblikk over trafikkbildet og planlegge den raskeste rute. Du vet også alltid hvilken bil som er tettest på verkstedet eller en bestemt kunde.

Fuel_96

REDUSER DRIVSTOFFORBRUKET

Våre kunder opplever ofte stor nedgang i drivstofforbruket som følge av privatturer med yrkesbilene forsvinner. Kombineres kjøreboken med Flåtestyring vil du oppleve ytterlige redusering av drivstofforbruket som følge av mer effektiv logistikk og ruteplanlegging.
report-icon-96-e1534325718583

SMART BILADMINISTRASJON

Mange muligheter for rapporter slik du enkelt får digital oversikt over bilkostnadene, kundeadresser og forbedring av kjøremønstre. Nå har det blitt enkelt å holde bilkostnadene under kontroll. Med få tastetrykk kan rapportene eksporteres til PDF og Excel, eller integreres direkte i ERP og andre informasjonssystemer.

Helping Fleets Thrive!

La oss hjelpe deg med å finne den rette løsningen for bedriften din!