Yummy Catering er en ung og pulserende catering-bedrift som hver dag leverer næringsrikt og sunn mat til barnehager i Toronto, Canada. De er tidlig oppe og kjøkkenet er allerede åpent fra kl 03-04 på for å lage maten som blir plukket opp av sjåførene kl 07. Det er viktig at maten blir levert til riktig adresse og til tiden.

Flåtestyring effektiviserer logistikken hver dag

For å kunne levere høy grad av kundeservice, trengte Yummy Catering et flåtestyringssystem som var av veldig høy kvalitet og som de kunne stole 100 % på. Det fant de hos Fleet Complete.

Ruteplanlegging er helt avgjørende for å kunne lykkes. Fleet Complete sin plattform hjelper Yummy Catering med å administrere en bilpark på 22 biler som alle er ute på veien og trenger avansert ruteplanlegging, med muligheter for å kunne ta innkommende henvendelser uten at det forsinker leveransen til eksisterende kunder. Ved hjelp av vårt flåtestyringssystem kan Yummy Catering enkelt guide sjåførene frem til riktig adresse, til avtalt tid, og skjer det noe uforutsett kan man enkelt hjelpe bilen og sjåføren det gjelder.

Smart logistikk, glade barn – hver dag!

Ta kontakt for en demo

Med hundretusentals kunder, flere innom transport og logistikk/ matlevering, hjelper vi deg gjerne med at komme i gang og se hvordan flåtestyringssystemet fungerer. Book en gratis demo i skjemat nedenfor, så hjelper vi deg gjerne!

“Yummy Catering er et innovativt selskap. Fleet Complete leverer innovative og smarte digitale løsninger som hjelper våre sjåfører hver eneste dag”

Leno Cardoso

CEO
  • Daglig matlevering til barnehager
  • Presis og punktlig levering med flåtestyring
  • 22 biler i aktivitet hver morgen