Kjøregodtgjørelse statens satser

Benytt deg av elektronisk kjørebok for å sikre at du får det du har krav på etter gjeldende satser – altså kjøregodtgjørelse statens satser.

Kontakt oss

Kjøregodtgjørelse statens satser

Gjeldene satser og regler

Satsene for statens kjøregodtgjørelse oppdateres årlig, men vil sjelden variere mye fra år til år. Statens egne satser for kjøregodtgjørelse er veiledende, så selv om de aller fleste velger å følge disse, er ikke dette noe krav. Satsen består av et gitt beløp som omtales som statens sats for kjøregodtgjørelse, altså en veiledende godtgjørelse, i tillegg til at det finnes satser for hva som kan gis som skattefri kjøregodtgjørelse, selv om dette også kan variere ut ifra gitte parametere.

 

LAST NED SKATTEGUIDE

Kjøregodtgjørelse statens satser – slik fungerer det

Informasjon om hva som er gjeldende angående statens satser kjøregodtgjørelse, kan du til enhver tid finne på skatteetatens hjemmesider. Her finner du også informasjon om hvilke variabler som spiller inn på hvor stor andel du kan få dokumentert som skattefri kjøregodtgjørelse. Blant disse variablene kan vi nevne:

  • Typen kjøretøy
  • Antall kjørte kilometer
  • Passasjerer i bilen
  • Kjøring med tilhenger
  • Spesielle regler for kjøring i Tromsø

Disse satsene gjelder for hva arbeidsgiver kan gi av skattefri godtgjørelse til arbeidstaker for bruk av privatbil i yrkessammenheng. I tillegg til å gjelde innenfor landets grenser, gjelder disse reglene også for reiser utenlands. Dessuten finner du også på disse sidene historikk for gjeldende satser fra år til år, slik at du kan gå gjennom dine papirer og sjekke at du har ført ditt regnskap riktig. Det kan også lønne seg å lese seg litt opp på hva som kan regnes som privat kjøring, og hva som kan godtgjøres som yrkeskjøring – her finnes det nemlig enkelte gråsoner.

Alltid oppdatert på gjeldende satser – kjøregodtgjørelse staten

Det kan være en utfordring å holde seg oppdatert på hvilke regler som gjelder, hvilke satser som er aktuelle, og til hvilken grad en er pliktig til å følge disse eller ei. Dette kan fort bli en tidkrevende og omstendelig prosess, som de aller fleste av oss kvier seg for å begynne med.

Nettopp derfor har vi sørget for at Fleet Completes elektroniske kjørebok holder seg oppdatert på disse satsene, slik at du slipper dette. Kjøreboken mottar oppdateringer på årlige endringer av reglene, slik at ditt kjøreregnskap alltid vil være i henhold til satsene for statens kjøregodtgjørelse. Det eneste du trenger å gjøre er å plugge inn enheten, og la den ta seg av både registreringen og dokumentasjonen. Se pris for kjørebok her nedenfor.

SE PRISER

Kom i kontakt med oss

Om du har spørsmål om vår elektroniske kjørebok, hvordan den holder seg oppdatert på gjeldende satser, eller andre henvendelser og forslag, er du alltids hjertelig velkommen til å kontakt oss her.

Daily-Tasks-Icon-96

SPAR TID

Alle turer logges automatisk ved hjelp av GPS.  Da trenger du ikke huske på når eller hvor du kjørte. For de som trenger det, er det enkelt å skille mellom privat og næring for vidererapportering eller dokumentasjon av yrkeskjøring.

Expenses-96

KJØREGODTGJØRELSE

Kjøregodtgjørelse oppleves ofte som en tidskrevende aktivitet. Med en elektronisk kjørebok er du sikret at alle turene logges automatisk og det er enkelt å dokumentere godtgjørelsen du har krav på. Slik kan du bruke tiden din på viktigere ting.

approval-96

OPPFYLLER SKATTEETATENS KRAV

Med en pålitelig elektroniske kjørebok oppfyller du kravene Skatteetaten har satt til en kjørebok for dokumentasjon av yrkeskjøring. Det betyr at du om du bruker kjøreboken korrekt vil du være sikret mot en skattesmell.

autolog-1

Kjørebok til kjoregodtgjørelse

Kaster du bort mye unødig tid og penger hvert år på å føre en manuell kjørebok? Prøv vår elektroniske kjørebok og ta kontroll på dokumentasjonen av yrkeskjøring og kjøregodtgjørelse. Vår elektroniske kjørebok kommer i flere varianter og kan enkelt tilpasses både private/enkeltmannsforetak, i tillegg til mindre og større bedrifter. Kontakt oss for en demo eller pristilbud på et av markedets ledende produkter.

SE PRISER

elektronisk kjørebok til bedrifter og organisasjoner

Har du bruk for en kjøreboksløsning som er enkelt å komme i gang med, og som forenkler adminstrasjon av en større bilpark? Sjonglerer du i dag mange ansatte som deler på bilene, og gjerne på tvers av ulike avdelinger? Da tilbyr vi løsninger som kan hjelpe deg med å beholde overblikket. Det er løsninger som enkelt kan tilpasses mellom- og store bedrifter, kommuner og organisasjoners behov for en effektivt og papirløs administrasjon og arbeidsflyt av hverdagen.

implementation-96

100% AUTOMATISK

Alle turer logges automatisk og kan gjøres tilgjengelig for digital godkjenning. Du får kontroll på alle turer og slipper å kaste bort tiden på purring av gjenglemte manuelle kjørebøker.

approval-flow-96

GODKJENNINGSMODUL

Med Fleet Completes godkjenningsmodul får du enkelt oversikt over et ubegrenset antall brukere og deres kjøregodtgjørelse. Du har i tillegg mulighet for integrasjoner via vårt API.

approval-96

KORREKT DOKUMENTASJON

Alle turer logges automatisk slik at du alltid har dokumentasjon på turene overfor kundene. Vår elektroniske kjørebok oppfyller i tillegg kravene Skatteetaten har satt til en kjørebok for dokumentasjon av yrkeskjøring.

BEHOVSTILPASSET INTEGRASJONER

Vårt ved hjelp av vårt API har du muligheten for å integrere en rekke eksterne systemer som gjør systemet skreddersydd til dine behov. Dersom du trenger hjelp med å sette opp integrasjonen er vår tekniske avdeling klare for å bistå deg.

SE PRISER

integration concept 01

HVA SIER VÅRE KUNDER

[carousel_slide id=’798′]

Helping Fleets Thrive!

La oss hjelpe deg med rett løsning for bedriften din.