Kjøregodtgjørelse

Med elektroniske kjørebok fra Fleet Complete loggføres all din yrkeskjøring automatisk, slik at du kan fokusere på arbeidet ditt,og fortsatt få hva du har krav på av kjøregodtgjørelse!

 

KONTAKT OSS

Kjøregodtgjørelse

Benytt en elektronisk kjørebok for å få det du har krav på av kjøregodtgjørelse

Det er ikke alle som er klar over hva de faktisk har krav på av godtgjørelse for bruk av privatbil eller yrkesbil i arbeidssammenheng. Dessuten er det mange av de som faktisk kjenner til disse reglene, som slurver med føring av kjørebok, eller rett og slett dropper å føre inn de mange korte turene som kjøres. Allikevel er det slik at mange småturer til sammen resulterer i relativt lange avstander, og nettopp derfor har vi utviklet vår elektroniske kjørebok.

Med en elektronisk kjørebok trenger du nemlig ikke å selv føre inn all informasjonen for hånd, ettersom programvaren ordner dette for deg. Kjøreboken registrerer start- og endepunkt for reisen, og regner basert på dette ut reisens fulle lengde. Dessuten oppdateres vår elektroniske kjørebok jevnlig, slik at den alltid baserer seg på gjeldende kjøregodtgjørelse satser når den regner ut din godtgjørelse.

SE PRISER

Kjøregodtgjørelse regler

Det er ikke bare loggføring av yrkeskjøringen som kan være tidkrevende og utfordrende – også beregning av kjøregodtgjørelsen kan sette en støkk i noen og enhver. Det finnes flere regler for hva som kan dekkes, men det aller viktigste er kanskje at kjøringen kun kvalifiserer for godtgjørelse om den skjer i direkte forbindelse med arbeidet. Derfor skal reisens formål alltid inkluderes i dokumentasjonen, sammen med reisens lengde og annen relevant informasjon.

Satser kjøregodtgjørelse

Det finnes ingen fast sats for kjøregodtgjørelse, ettersom dette vil avhenge av flere ulike variabler. Allikevel setter staten hvert år en veiledende sats, samt en sats for hva som kan gis skattefritt. For eksempel vil bruk av elektrisk bil til yrkeskjøring kvalifiserer for høyere kjøregodtgjørelse enn bruk av yrkesbil som går på diesel eller bensin. Dessuten vil det være tillegg til kjøregodtgjørelsen:

  • Om du kjører med henger
  • Om du kjører på skogs- eller anleggsvei
  • Om du har med passasjerer i bilen
  • Om arbeidsplassen er i Tromsø

I tillegg vil kjøregodtgjørelsens størrelse avhenge av hvor mange kilometer du kjører per år, samt hvilken type kjøretøy du benytter deg av.

Elektronisk kjørebok for kjøregodtgjorelse

Selv om det er greit å ha oversikt over gjeldende regler, forhold som kvalifiserer for tillegg, og andre variabler, skal du være klar over at vår elektroniske kjørebok alltid holder seg oppdatert på gjeldende regler og satser, slik at du slipper å bekymre deg for den slags. På den måten kan du konsentrere deg om arbeidet ditt, mens vår elektroniske kjørebok sørger for at du får det du har krav på av kjøregodtgjørelse.

Kom i kontakt med oss

Om du har spørsmål om vår elektroniske kjørebok, kjøregodtgjørelse, priser, eller om våre tjenester generelt, er du selvfølgelig hjertelig velkommen til å kontakte oss her.

Daily-Tasks-Icon-96

SPAR TID

Alle turer logges automatisk ved hjelp av GPS.  Da trenger du ikke huske på når eller hvor du kjørte. For de som trenger det, er det enkelt å skille mellom privat og næring for vidererapportering eller dokumentasjon av yrkeskjøring.

Expenses-96

KJØREGODTGJØRELSE

Kjøregodtgjørelse oppleves ofte som en tidskrevende aktivitet. Med en elektronisk kjørebok er du sikret at alle turene logges automatisk og det er enkelt å dokumentere godtgjørelsen du har krav på. Slik kan du bruke tiden din på viktigere ting.

approval-96

OPPFYLLER SKATTEETATENS KRAV

Vår elektroniske kjørebok oppfyller kravene Skatteetaten har satt til en kjørebok for dokumentasjon av yrkeskjøring. Det betyr at du om du bruker kjøreboken korrekt vil du være sikret mot en skattesmell.

autolog-1

Elektronisk Kjørebok til kjoregodtgjørelse

Kaster du bort mye unødig tid og penger hvert år på å føre en manuell kjørebok? Prøv vår elektroniske kjørebok og ta kontroll på dokumentasjonen av yrkeskjøring og kjøregodtgjørelse. Vår elektroniske kjørebok kommer i flere varianter og kan enkelt tilpasses både private/enkeltmannsforetak, i tillegg til mindre og større bedrifter. Kontakt oss for en demo eller pristilbud på et av markedets ledende produkter.

SE PRISER

elektronisk kjørebok til bedrifter og organisasjoner

Har du bruk for en kjøreboksløsning som er enkelt å komme i gang med, og som forenkler adminstrasjon av en større bilpark? Sjonglerer du i dag mange ansatte som deler på bilene, og gjerne på tvers av ulike avdelinger? Da tilbyr vi løsninger som kan hjelpe deg med å beholde overblikket. Det er løsninger som enkelt kan tilpasses mellom- og store bedrifter, kommuner og organisasjoners behov for en effektivt og papirløs administrasjon og arbeidsflyt av hverdagen.

implementation-96

100% AUTOMATISK

Alle turer logges automatisk og kan gjøres tilgjengelig for digital godkjenning. Du får kontroll på alle turer og slipper å kaste bort tiden på purring av gjenglemte manuelle kjørebøker.

approval-flow-96

GODKJENNINGSMODUL

Med Autologs godkjenningsmodul kan én enkelt administrator få oversikt over et ubegrenset antall brukere og deres kjøregodtgjørelse. Du har i tillegg mulighet for integrasjoner via vårt API.

approval-96

KORREKT DOKUMENTASJON

Alle turer logges automatisk slik at du alltid har dokumentasjon på turene overfor kundene. Vår elektroniske kjørebok oppfyller i tillegg kravene Skatteetaten har satt til en kjørebok for dokumentasjon av yrkeskjøring..

BEHOVSTILPASSET INTEGRASJONER

Vårt ved hjelp av vårt API har du muligheten for å integrere en rekke eksterne systemer som gjør systemet skreddersydd til dine behov. Dersom du trenger hjelp med å sette opp integrasjonen er vår tekniske avdeling klare for å bistå deg.

integration concept 01

HVA SIER VÅRE KUNDER

[carousel_slide id=’798′]

Helping Fleets Thrive!

La oss hjelpe deg med den rette løsningen for bedriften din.

KONTAKT OSS