Flåtestyring

Ta i bruk flåtestyring og flåtekontroll fra Fleet Complete og se raskt resultatene på bunnlinja!

Jeg ønsker et tilbud

Et GPS-basert flåtestyringssystem gjør det enkelt å administrere hele bilparken, og gir deg rom til å sette inn lønnsomme tiltak der det trengs.

fleet-management-02

NyTTIGE FUNKSJONEr

poi-icon-1

SE BILER I KART

Se bilenes nøyaktige posisjon i et digitalt kart. Velg tidsperiode eller en bestemt dato for å se turhistorikk. Ved hjelp av noen få tastetrykk kan du planlegge kjøreruter, adressesøk, eller kalkuler avstanden til nærmeste kunde eller oppdrag.

Car_Under_Magnifying_Glass-96-1

TURRAPPORT

Få innsikt i verdifull bildata under turene. For eksempel plassering, driftsstatus på motor, hastighet, eller annen verdifull bildata og statistikk fra kjøringen.

report-icon-96-e1534325718583

RAPPORTER

Skreddersy rapporter og få oversikt over utgifter, adresser, kjøremønstre, og hold øye driftskostnader under kontroll. Kan eksporteres til PDF og Excel, eller integreres direkte i eksterne systemer som ERP.

map_024-location-marker-warning-pin-alert-96

VARSLER

Sett opp varsler i systemet og bli varslet omgående hvis et kjøretøy forlater et bestemt arbeidsområde, kjører over definerte hastighetsgrenser eller på annen måte bryter forhåndsdefinerte grenser i systemet.

areas-96

GEOFENCE

Definer egne “områder” i kartfunksjonen og knytt de sammen med varsler. Slik får du full kontroll på hvor mange ganger bilene kjører inn og ut av for eksempel en byggeplass eller anleggsområde.

Expenses-96
KOSTNADER

Få innsikt i alle kostnader knyttet til drift av bilene. Ved hjelp av enkle diagrammer og statistikk viser vi deg hvor du kan iverksette lønnsomme tiltak.

reminder-96
PÅMINNELSER

Regelmessig vedlikehold av bilene sikrer sikkerheten til sjåførene er på topp. Reduserer uforutsette driftskostnader på grunn av manglende service. Hold øye

customer-location-96
KUNDEDATA

Importer alle kundene dine, og få opp adressene i det digitale kartet. Det gjør det enkelt å planlegge og optimere ruteplanleggingen. Befinner du deg, eller dine ansatte, ute i felt kan man enkelt sjekke opp hvilke andre kunder som befinner seg i området.

kpi-96
KPI

Definer egensatte nøkkeltall (KPI) som har avgjørende betydning for bedriftens suksess. Eksempelvis gjennomsnittlig drivstofforbruk eller antall kilometer kjørt.

projects-96
PROSJEKTER

Ta kontroll på prosjektene dine. Vi gir deg oversikten over kostnader fordelt per prosjekt og tiden du har brukt per prosjekt.

green-driving-96
GREEN DRIVING

Få innsikt i viktig bildata og statistikk og legg til rette for en mer positiv kjøreadferd i bedriften. Dette er bra for både miljøet og bedriftens bunnlinje.

approval-flow-96
GODKJENNINGSMODUL

Med vårt godkjenningsmodul kan en administrator få oversikt over et ubegrenset antall brukere og deres kjøregodtgjørelse. Du har i tillegg mulighet for integrasjoner via vårt API.

Hva sier våre kunder?

ONECO SØR AS

OneCo har kontroll på bilparken med Fleet Complete OneCo er et industrikonsern med kjerneaktiviteter innen elektro, automasjon, elkraft og telecom. En av styrkene til selskapet er å levere systemintegrerte løsninger og sørge for at ulike fag og produkter settes sammen...

FON ANLEGG AS

Fon Anlegg AS er en lokal entreprenør i Vestfold med mer enn 30 års erfaring innen bygg og anleggsbransjen. Bedriften har 23 ansatte på sitt kontor på Nordre Fokserød 21, i Sandefjord og leverte en omsetning i 2017 på 37 millioner norske kroner. Fon Anlegg utfører alt...