Flåtestyring og elektronisk kjørebok

Ta i bruk flåtestyring og elektronisk kjørebok fra Fleet Complete og se raskt resultatene på bunnlinja!

Et GPS-basert flåtestyringssystem med elektronisk kjørebok gjør det enkelt å administrere hele bilparken, og gir deg rom til å sette inn lønnsomme tiltak der det trengs.

fleet-management-02

VIKTIGE FUNKSJONER FOR FLÅTESTYRING

poi-icon-1

SE BILER I KART

Se bilenes nøyaktige posisjon i et digitalt kart. Velg tidsperiode eller en bestemt dato for å se turhistorikk. Ved hjelp av noen få tastetrykk kan du planlegge kjøreruter, adressesøk, eller kalkuler avstanden til nærmeste kunde eller oppdrag.

Car_Under_Magnifying_Glass-96-1

TURRAPPORT

Få innsikt i verdifull bildata under turene. For eksempel plassering, driftsstatus på motor, hastighet, eller annen verdifull bildata og statistikk fra kjøringen.

report-icon-96-e1534325718583

RAPPORTER

Skreddersy rapporter og få oversikt over utgifter, adresser, kjøremønstre, og hold øye driftskostnader under kontroll. Kan eksporteres til PDF og Excel, eller integreres direkte i eksterne systemer som ERP.

map_024-location-marker-warning-pin-alert-96

VARSLER

Sett opp varsler i systemet og bli varslet omgående hvis et kjøretøy forlater et bestemt arbeidsområde, kjører over definerte hastighetsgrenser eller på annen måte bryter forhåndsdefinerte grenser i systemet.

areas-96

GEOFENCE

Definer egne “områder” i kartfunksjonen og knytt de sammen med varsler. Slik får du full kontroll på hvor mange ganger bilene kjører inn og ut av for eksempel en byggeplass eller anleggsområde.

Expenses-96
KOSTNADER

Få innsikt i alle kostnader knyttet til drift av bilene. Ved hjelp av enkle diagrammer og statistikk viser vi deg hvor du kan iverksette lønnsomme tiltak.

reminder-96
PÅMINNELSER

Regelmessig vedlikehold av bilene sikrer sikkerheten til sjåførene er på topp. Reduserer uforutsette driftskostnader på grunn av manglende service. Hold øye

customer-location-96
KUNDEDATA

Importer alle kundene dine, og få opp adressene i det digitale kartet. Det gjør det enkelt å planlegge og optimere ruteplanleggingen. Befinner du deg, eller dine ansatte, ute i felt kan man enkelt sjekke opp hvilke andre kunder som befinner seg i området.

kpi-96
KPI

Definer egensatte nøkkeltall (KPI) som har avgjørende betydning for bedriftens suksess. Eksempelvis gjennomsnittlig drivstofforbruk eller antall kilometer kjørt.

projects-96
PROSJEKTER

Ta kontroll på prosjektene dine. Vi gir deg oversikten over kostnader fordelt per prosjekt og tiden du har brukt per prosjekt.

green-driving-96
GREEN DRIVING

Få innsikt i viktig bildata og statistikk og legg til rette for en mer positiv kjøreadferd i bedriften. Dette er bra for både miljøet og bedriftens bunnlinje.

approval-flow-96
GODKJENNINGSMODUL

Med vårt godkjenningsmodul kan en administrator få oversikt over et ubegrenset antall brukere og deres kjøregodtgjørelse. Du har i tillegg mulighet for integrasjoner via vårt API.

Hva sier våre kunder?

Telia Eesti håndterer bedriftsflåten gjennom bildeling

Telia Eesti er den største estiske leverandøren av Telecom og IT-løsninger, med formål om å fremme samfunnsutviklingen og gjøre Estland til et bedre sted å bo og jobbe. Telia Eesti vil bruke teknologi til å gjøre folks liv – inkludert sine 1600 ansatte – enklere og...