Er bedriften klar for nye tider?

Det er nye tider for små og store bedrifter, men med riktig verktøy er det mulig å oppnå helt nye konkurransefortrinn.

Fleet Complete hjelper 600 000 kunder daglig til økt effektivitet og sikkerhet, her får du informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg.

Klar, ferdig, gå!

Vi vet at mange norske bedrifter går gjennom en vanskelig tid akkurat nå. Med Fleet Complete får du verktøyene du trenger for å tilpasse din virksomhet og lykkes i denne nye tid. Vi er her for å hjelpe til! Hold øynene åpne her for informasjon om tilpassing, digitalisering og ny GPS-teknologi, og se hvordan andre selskaper har løst situasjonen med elektroniske kjørebøker og GPS-sporing for å vokse.

 

Les, lær og lykkes!

Delivery company employees delivering goods by car

Derfor lønner det seg å ha et telematikk- og GPS-system

Telematikk er ikke lenger bare GPS-sporing og ruteplanlegging. Her får du svar på hvilke tjenester du bør velge i henhold til selskapets behov, og fordelene som venter.

GPS teknologi

Slik holder du selskapet rullende i en krise

Alle selskaper, uansett størrelse på bilparken, har sine opp- og nedturer, enten på grunn av redusert jobbforespørsler eller en plutselig krise. Du kan ikke forutsi fremtiden, men vi vil hjelpe deg med å sikre deg for den.

iStock-692819426

4 tips som effektiviserer dine mobile ansatte raskt?

Mange selskaper opplever en økende etterspørsel etter varer og tjenester som leveres til hjemmet eller arbeidsadressen. Hvordan holder du rede på alt flere leveranser og oppgaver med bare en håndfull sjåfører?

Så har andre gjort

NORGE

Elektronisk korjournal

Det norske byggefirmaet Fon Anlegg økte omsetningen til over 100.000 millioner kroner med riktig GPS-system for elektronisk kjørebok og flåtestyring. Med Fleet Complete har de nå full oversikt over bilparken og rask responstid til kundene.

TYSKLAND

Transport med fordonskontroll

Det tyske transport- og logistikkselskapet JR Company GmbH sparer en million årlig med flåtestyring – penger som kan reinvesteres i selskapet og de ansatte.

LITAUEN

ABB använder Fleet Complete körjournal

ABB i Litauen sparer tid og penger ved å delegere jobber til ansatte nærmest kunden og bekrefter at Fleet Complete har «den beste kjøreboken på markedet». Selskapets håndtering av kjøretøy og kjøregodtgjørelse har blitt mye enklere med elektronisk kjørebok.

GPS-løsninger for selskaper med kjøretøy og mobile arbeidere, uansett størrelse

Fleet-Tracking-GIF

I tider som disse hjelper digitaliserings- og GPS-sporing selskaper med å tilpasse seg og oppnå helt nye fordeler. Det er ikke vanskelig å komme i gang, og vi har en løsning som passer alle!

Hvordan kan Fleet Complete hjelpe?

Fleet-Tracking-GIF

Hva er Fleet Complete?

Vi er en av verdens ledende leverandører av elektronisk kjørebok og GPS-sporing for bilflåtestyring, utstyrskontroll og mobil prosjektstyring.

Ved å fokusere på utfordringene som våre 600 000 kunder møter hver dag, er målet å levere merverdiløsninger til alle selskaper med biler og utstyr, uansett størrelse.

Alle våre løsninger er koblet til en felles plattform, som kan tilpasses dine behov. Enten det er biler, utstyr eller ansatte mens du er på farten – du får oversikt over alt.

Support hele veien

Det er enkelt å kjøpe og bruke en elektronisk kjørebok og GPS-sporing for utstyr! Snakk gjerne med en av våre konsulenter om dine spesifikke behov. Fra din første forespørsel til den siste ansatte som kommer i gang og kjører, er vi tilgjengelige hele veien. Bestill et kort møte ved å fylle ut kontaktskjemaet øverst på siden!

Fleet-Tracking-GIF

Har du 2 minutter? Se en demo her!

Overblikk og innsikt

  • Online-kart som viser kjøretøy og utstyr
  • Se opp for farlig kjøreoppførsel
  • Finn det nærmeste kjøretøyet til en spesifikk adresse
  • Planlegg ruter og beregne avstander
  • Se alle turene som kjøres i en valgt periode
  • Avspilling av tidligere turer
  • Angi geofencing og motta varsler
  • Beregn drivstofforbruk og utslipp av Co2

(Denne demonstrasjonen viser en løsning som skiller seg litt fra den som selges i Europa, men brukervennlighet og funksjonalitet er den samme.)