Growth_500_Banner

PRESSEMELDING: Sandefjord 17.9.2019

Fleet Complete fortsetter veksten og belønnes med ny plassering på Growth 500

Tidsskriftet Canadian Business har publisert sin årlige liste over de raskest voksende selskapene i Canada. Fleet Complete klatrer 10 plasser og er rangert som nummer 211 på «Growth 500».

Canadian Business, har for 11. gang i trekk rangert Fleet Complete på listen over de raskest voksende selskapene i Canada. Fleet Complete er i 2019 rangert som 211. plass på Growth 500. Dette er en forbedring på 10 plasser fra 2018 og hele 152 plasser fra 2017.

«Growth 500» rangerer selskaper basert på samlet finansiell vekst, målt gjennom de seneste fem årene. Fleet Complete har i den perioden levert en samlet vekstrate på 438 prosent og med en sammensatt årlig vekstrente (CAGR) på 40 prosent.

 – Vi er stolte over at vi for 11. året på rad, klatrer på rangeringen av Canadas raskest voksende selskaper. Vår plassering på Growth 500 er mulig takket være dedikerte og engasjerte ansatte som, sammen med vår ledelse, deler visjonen om rask internasjonal vekst, og ønsker å ta del i nye oppturer på vår reise mot videre ekspansjon og vekst i våre globale markeder.

Beth Fraser fra Growth 500 uttaler følgende om selskapene på dette års liste.

– Selskapene på årets liste er alle fantastiske bedrifter som år etter år viser evne til langsiktighet, innovasjon og utvikling av flinke og motiverende ledere. Historiene deres fungerer som gode eksempler på hvordan man kan bygge suksessfulle selskaper. I år feirer vi 30 år med kåringer av Canadas raskest voksende selskaper og det er oppløftende å se at gründer-ånden og næringslivet vårt er sterkere enn noen gang, sier Beth Fraser,

Alle selskaper på Growth 500 er profilert i en spesialutgave av tidsskriftet Canadian Business, i tillegg til en digital versjon som du finner her: CanadianBusiness.com  eller på www.growth500.ca.

-Slutt-

Om Fleet Complete

Fleet Complete® er en ledende leverandør av «Connected vehicle» og IoT teknologi til selskaper verden over som har bruk for smarte løsninger for håndtering av biler, maskiner, personell og utstyr. Fleet Complete har i dag 500 000 abonnenter fordelt på 30 000 kunder i Canada, USA, Mexico, Australia, Nederland, Belgia, Luxembourg, Østerrike, Hellas, Tyskland, Danmark, Sverige, Finland, Norge, Estland, Latvia, og Litauen. Selskapet er i dag en av verdens raskest voksende selskaper innen telematikk og IoT-teknologi. Fleet Completes norske kontor er plassert i Sandefjord. www.fleetcomplete.no