Fleet Complete ruller ut på det tyske marked

 

Bonn, 8. Juni 2021

Fleet Complete ble grunnlagt for mer enn 20 år siden i Toronto, Canada, og er en ledende global leverandør av IoT-løsninger for flåte-, aktiva- og ansatte administrasjon. I dag lanserte selskapet sin egen kanal for direktesalg i Tyskland og vil med dette fortsette sin vellykkede kurs videre.

Fleet Complete består ikke bare av klassiske telematikkløsninger for kjøretøy, men bruker teknologien til å tilby omfattende tjenester. Dette inkluderer også automatisering og integrering av hele selskapsprosesser; fra regnskap til prosjekt- og ressursadministrasjon til registrering og optimalisering av tjenestene til mobile arbeidsstyrker. Tilkoblingspartneren for det tyske markedet er Deutsche Telekom.

«Direktesalg i Tyskland åpner helt nye muligheter for oss i det tyske markedet,» sier Stephan Grimm, visepresident over Sales Europe hos Fleet Complete. “Vårt tilbud går langt utover klassisk flåtestyring. Med løsningene våre kan vi faktisk spore og koble alt som beveger seg. Som et resultat hjelper vi ikke bare speditører og leveringstjenester, men vi kan også bygge løsninger for anleggshåndteringstjenester eller mobil sykepleie, og integrere våre tilbudte tjenester direkte på stedet. «

 

Standardisert teknisk fundament – individuell dataløsning

Med en helhetlig tilnærming, en kombinasjon av maskinvareløsninger som er så enhetlige som mulig og fullt tilpasningsdyktige programvareløsninger på en skybasert mobilitetsplattform, kan Fleet Complete svare fleksibelt på behovene til selskaper i alle størrelser. “Våre modulpakker tilbyr den rette løsningen for alle behov. Sammen med kundene våre utarbeider vi en profil av krav og ut fra den skaper vi den rette løsningen,” sier Stephan Grimm. «I hovedsak er vårt mål å koble til og automatisere så mange prosesser og styringsprosedyrer som mulig, slik at kunden vår sparer så mye tid og penger som mulig.»

 

Pressekontakt

Charlotte Kristiansson, Nordic Marketing Specialist, Fleet Complete

charlotte.kristiansson@fleetcomplete.com