Fleet Complete satser i Norge

1. mars 2021, Utrecht

Team Jumbo-Visma vil bruke Fleet Completes bilsporingsteknologi på sin nye flåte for å motta sanntidsinnsikt under opplæring og arrangementer.

Fleet Complete kunngjorde I dag at selskapet vil være en ny offisiell leverandør av flåtestyringsteknologi for Team Jumbo-Visma – en overordnet sportsklubb i Nederland som støtter sine profesjonelle sykkel- og skøytelag som er en av de ledende konkurrentene i internasjonale arrangementer som Tour de France og årlige verdensmesterskap for både menn og kvinner.

Team Jumbo-Visma sin nye transportflåte og kjøretøy for teamledere vil bli utstyrt med Fleet Completes avanserte sporingsteknologi for å innhente sanntidsdata fra feltet.

Disse motorbaserte dataene vil bli brukt på en rekke ulike måter – fra lokasjonssporing til planlegging av vedlikehold til sporing av avstandsmåling.

«Å samarbeide med Team Jumbo-Visme og deres flåte er en spennende mulighet for oss. Det viser fordelene med flåtetelematikk i et nytt miljø» Sa Tessa Hoff, den europeiske markedssjefen hos Fleet Complete. «Kjøretøyene deres er delt opp mellom treningsleirer og mesterskap over hele Europa. Med våre enheter i kjøretøyene kan kan kobles direkte opp til en skybasert plattform, har de en klar og umiddelbar oversikt over hvor alle kjøretøyene deres er, hvem som er i de, hvor mye de kjører, hvor raskt og i hvilket løp.»

«Våre treninger og arrangementer kan strekke seg til opp mot fire tusen kilometer noe som betyr økt drivstoffbruk og høyere grad av slitasje på kjøretøyer,» Legger Jan Boven, sportsdirektør for Team Jumbo-Visma til. «Fleet Complete sin plattform vil gi oss en dypere innsikt som vi kan bruke for sikkerhet og økonomi i tid og penger. Å ha vedlikeholdsvarsler, nøyaktig avstandsmåling og motordata i sanntid er avgjørende for å holde kjøretøyene våre i topp stand, for at sjåførene våre er trygge på veien og at vår flåte er skattemessig forsvarlig.»

Gjennom årene har Fleet Complete vært en sterk partner for innovatører innen motorsport, spesielt profesjonell sykling. Sammen med Team Jumbo-Visma støtter selskapet verdiene innovasjon, kunnskapsdeling og blir med på innsatsen i talentutvikling

Om Team Jumbo-Visma

Team Jumbo-Visma er et nederlandsk profesjonelt idrettslag som opptrer på toppnivå, og som er synlige 365 dager i året. Vi kombinerer sykling og skøyter, menn og kvinner og ungt talent med erfaring. Kunnskap går sammen med ytelse. Vi elsker det vi gjør, vi er lidenskapelige, og vi er dedikerte. Ledelse, trenere, idrettsutøvere, samarbeidspartnere, kontor, vikarer og mekanikere jobber alle sammen, deler sin kunnskap og oppfordrer hverandre til å sikte høyere med ett felles mål: å vinne sammen!

Ved å slå sammen et profesjonelt sykkelag og et profesjonelt skøytelag skapte vi grunnlaget for en ny organisasjonsmodell i nederlandsk toppidrett. Modellen vår dreier seg om å dele kunnskap, talentutvikling og kombinere innsats. Sportslig så vel som kommersielt og kommunikativt. Det oppstår en ny idrettskultur på toppnivå som – takket være de sportslige prestasjonene og en stor appell – annonserer ‘Holland’s glory’ som sin viktigste verdi. Med dette ønsker vi å inspirere en ny generasjon idrettsutøvere og fans.

 Om Fleet Complete

Fleet Complete® er en ledende global leverandør av tilkoblet kjøretøyteknologi, som leverer oppdragskritiske flåte-, aktiva- og mobilstyringsløsninger. Selskapet betjener omtrent 600 000 abonnenter og over 40 000 bedrifter og offentlige organisasjoner i Canada, USA, Mexico, Australia og over hele Europa. Det opprettholder viktige distribusjonspartnerskap med AT&T i USA og Mexico, TELUS og Rogers i Canada, Telstra i Australia, Telia i Danmark, Cosmote i Hellas og Deutsche Telekom (T-Mobile) i flere europeiske land. Fleet Complete dyrker sterke OEM-partnerskap med globale markedsledere, som blant andre Cummins, Ford, General Motors, Mitsubishi Australia og Toyota. Det er fortsatt et av de raskest voksende selskapene globalt, etter å ha vunnet en rekke priser for innovasjon og vekst. For mer informasjon, besøk www.fleetcomplete.com

Pressekontakt

Tim Kwan, Global markedsføringsdirektør, Fleet Complete

marketing@fleetcomplete.com