PRESSEMELDING

Fleet Complete åpner sykkeakademi i Hellas

Proffsykling i Hellas får et løft av Fleet Complete og SEG Racing Academy

Teknologiselskapet Fleet Complete har gjennom sponsoratet med nederlandske SEG Racing Academy åpnet Hellas´ første sykkelakademi. Dette er det første profesjonelle initiativet som er satt i gang for å hjelpe utviklingen av unge talentfulle sykkelryttere i Hellas og gresk sykkelsport.

(26.februar.2019, Sandefjord) – Fleet Complete åpner nå det første sykkelakademi i Hellas. Akademiet heter «The Fleet Complete Cycling Academy» og skal drives av det nederlandske pro-kontinental laget SEG Racing Academy. SEG Racing Academy er i dag ett av verdens høyest rangerte utviklingslag innen proffsykling. Laget blir ansvarlig for administrasjon og daglig utvikling, og oppfølgning, av de unge greske talenter fra junior opp til U23-nivå.

– Teknisk innovasjon og utvikling av mennesker er noe som står helt sentralt i Fleet Complete. Derfor er vi veldig stolte av å, gjennom vårt sponsorat, bidra til åpningen av «The Fleet Complete Cycling Academy» i Loutraki. Vi håper at dette kan være med til ytterligere å styrke utviklingen og fremtiden til gresk proffsykling. Vi tror at dette kan være med og få ut potensialet til mange unge greske atleter som går med en drøm om å vinne en av klassikerne eller et Grand Tour-ritt, sier Tony Lourakis, CEO i Fleet Complete.

Greske sykkeltalenter som ønsker å satse har i dag få muligheter til å gjøre dette profesjonelt og veldig få muligheter for å konkurrere internasjonalt.  Sjefen for SEG Racing Academy utaler seg følgende om den nye talentsatsingen i Hellas.

– Vi er veldig fornøyd med å utvide vårt utviklingskonsept til Hellas og «Fleet Complete Racing Academy», som skal ledes av Vasilis Anastopolous, blir et viktig verktøy for mange talentfulle greske ryttere. Siden vår oppstart av SEG Racing Academy har vi hatt tette bånd til Hellas og området rundt Loutraki som følge av våre treningsleirer på vinterstid. Vi gleder oss til å komme i gang med prosjektet sammen med Fleet Complete, sier Bart van Haaren, SEG Racing Academy Manager.

Akademiet er plassert i Loutraki, en time sørvest for Athen. Talentene vil få adgang til førsteklasses treningsfasiliteter, og områdene rundt Loutraki byr på gode treningsforhold året rundt. Akademiet går nå inn i en utvelgelsesfase som strekker seg over to  år. Målet er, i samråd med de greske lokalklubbene, å tiltrekke seg og utvikle de rette talentene slik man ender opp med et sterkt lag på fire ryttere.

For ytterlige spørsmål:

Kenneth Hansen, kenneth.hansen@fleetcomplete.no, 94843837

Om Fleet Complete

Fleet Complete® er en ledende leverandør av «Connected vehicle» og IoT teknologi til selskaper verden over som har bruk for smarte løsninger for håndtering av biler, maskiner, personell og utstyr. Fleet Complete har i dag 500 000 abonnenter fordelt på 30 000 kunder i Canada, USA, Mexico, Australia, Nederland, Belgia, Luxembourg, Østerrike, Tyskland, Danmark, Sverige, Finland, Norge, Estland, Latvia, og Litauen. Fleet Complete er i dag en av verdens raskest voksende selskaper innen telematikk og IoT teknologi. Selskapets norske kontor er i Sandefjord. www.fleetcomplete.no