Fleet Compleete er sertifisert

Selskapet anses som attraktivt i Hellas basert på ansattes erfaringer og evalueringer.

13 Juli, 2021, Athen, Hellas

Basert på analyser av selskapets organisasjonskultur og medarbeidererfaring i Hellas, er Fleet Complete glade for å kunne avsløre at de har mottatt sertifisering fra Great Place to Work®. Etter å ha gjennomgått metodologiske og grundige evalueringer av Great Place to Work® Hellas, er selskapet offisielt blitt anerkjent som attraktiv arbeidsgiver på det greske markedet.

“Denne sertifiseringen viser vårt engasjement i forhold til våre kjerneverdier som omfatter mennesker, kvalitet, innovasjon og produktivitet – uansett hvor vi befinner oss i verden som organisasjon,» sier Tony Lourakis, CEO i Fleet Complete. «Våre team består av talentfulle, lidenskapelige individer som viser stort pågangsmot og dedikasjon, og vi bestreber oss på å tilby alle et arbeidsmiljø som fostrer den beste mulige arbeidsinnsats hver dag.»

The Great Place to Work® sertifiseringsprogrammet, legger listen for de beste arbeidsplassene over hele verden. Sertifiseringen er primært basert på umiddelbare, anonyme og konfidensielle evalueringer, som blir utført av selskapets ansatte om deres erfaringer fra arbeidsmiljøet.

Pressekontakt

Tim Kwan
Global markedsdirektør, Fleet Complete
marketing@fleetcomplete.com

Om Fleet Complete
Fleet Complete® er en ledende leverandør av kjøretøyteknologi, som ivaretar essensielle flåteoperasjons-, og mobile arbeidsstyrkeløsninger. Selskapet har ca. 600,000 abonnenter og mer enn 40,000 bedrifter og statlige organisasjoner i Canada, USA, Mexico, Australia og flere land i Europa.
Selskapet ivaretar viktige partnerskap med AT&T i USA og Mexico, TELUS og Rogers i Canada, Telstra i Australia, Telia i Danmark, COSMOTE i Hellas og Deutsche Telekom (T-Mobile) i flere europeiske land. Fleet Complete fostrer sterke OEM partnerskap med globale markedsledere som Cummins, Ford, General Motors, Mitsubishi Australia og Toyota, for å nevne noen. Det blir dermed et av de raskest voksende selskaper globalt, og har vunnet flere priser for innovasjon og vekst.

Om Great Place to Work®
The Great Place to Work® er et research og konsulentbyrå som spesialiserer seg i bedriftskultur. I mer enn 30 år med kontorer på 5 kontinenter og i mer enn 60 land, har Great Place to Work® jobbet med ledende selskaper over hele verden for å finne og skape en høytillits, effektiv arbeidskultur.
Great Place to Work® har gjennom sertifisering- og anerkjennelses-programmet sitt, gitt selskaper en troverdig, gyldig prosess samt markedsføringsverktøy for å promotere bemerkelsesverdig arbeidskultur. Vi finner og anerkjenner de beste arbeidsplassene i Hellas, Europa og hele verden!
Great Place to Work® undersøker nærmere 7,000 selskaper og mer enn 20 millioner ansatte hvert år. Det er den største undersøkelsen som er blitt gjennomført i verden når det kommer til bedriftskultur.
The Great Place to Work® High Trust Culture Consulting-metoden, bidrar til å bygge fremragende arbeidskultur, samtidig som man støtter godt lederskap og organisasjoners innovasjonskapasitet.