MicrosoftTeams-image (22)

(6. des. 2021, Toronto) – Fleet Complete®, en global leverandør av telematikkteknologier og  virksomhetskritiske løsninger for flåte-, ressurs- og mobiladministrasjon, kunngjorde Frank Friesacher som ny produktsjef (CPO) i dag. Friesacher vil lede selskapets globale produktinnovasjon og langsiktige markedsmuligheter, og har mer enn 25 års erfaring med utvikling og markedsintroduksjon av innovative programvare- og maskinvareteknologier.

«Dette er et viktig tillegg for vår globale virksomhet, og vi er begeistret for den videre reisen», sier Tony Lourakis, administrerende direktør hos Fleet Complete. «Frank er en erfaren leder. Han har et solid omdømme, omfattende erfaring og skarpsindighet innen områder som SaaS, PaaS, IoT, blokkjede, AI, telematikk, flåtestyring og andre tilkoblede, industrielle IoT-produkter. Vi er glade for å kunne ønske ham velkommen til Fleet Complete-teamet.»

Friesacher har vært administrerende direktør i et M2M- og flåtestyringsselskap i syv år, og har lang erfaring med produktinnovasjon. Dette inkluderer et QNX sanntidsintegrert operativsystem, den første eCheck-betalingsprosessen, innføring av selvbetjente nettbankportaler, telematikkbasert forsikring og AI-baserte prediktive vedlikeholdsløsninger for fly og lastebiler.

Han ledet også Digital Accelerator for avansert flåtestyring av tunge kjøretøy, terrengbiler og elbiler hos Cummins.

Friesacher drar nytte av denne erfaringen som CPO og vil samarbeide tett med det tekniske teamet for å bidra til å drive selskapets produktledelse, markedsstrategi og langsiktige innovasjon globalt. Han vil drive visjonen og veikartet for utvikling av nye produkter og løsninger, basert på nåværende og fremtidige markedsbehov, samt kundenes forventninger.

«Fleet Complete hjelper allerede titusener av bedrifter over hele verden med å transformere og digitalisere mobilitetsoperasjoner, og det er fullt av muligheter til å hjelpe flere hundre tusen bedrifter», sier Friesacher. «Jeg er spesielt begeistret for hva vi kan gjøre for å påvirke den globale bærekraftsinnsatsen, samtidig som vi gjør flåtebransjen enda bedre. Jeg ønsker å utnytte alle de imponerende resultatene til Fleet Complete i løpet av de siste tjue årene, og utvikle nye produkter og teknologier som vil skape merverdi for kundene våre over hele verden.»

Les mer om Fleet Completes lederteam og karrieremuligheter på https://www.fleetcomplete.com/leadership-team/ and https://www.fleetcomplete.com/careers/

 

Pressekontakt

Tim Kwan
Global markedsdirektør, Fleet Complete
marketing@fleetcomplete.com

 

Om Fleet Complete
Fleet Complete® er en ledende leverandør av kjøretøyteknologi, som ivaretar essensielle flåteoperasjons-, og mobile arbeidsstyrkeløsninger. Selskapet har ca. 600,000 abonnenter og mer enn 40,000 bedrifter og statlige organisasjoner i Canada, USA, Mexico, Australia og flere land i Europa.
Selskapet ivaretar viktige partnerskap med AT&T i USA og Mexico, TELUS og Rogers i Canada, Telstra i Australia, Telia i Danmark, COSMOTE i Hellas og Deutsche Telekom (T-Mobile) i flere europeiske land. Fleet Complete fostrer sterke OEM partnerskap med globale markedsledere som Cummins, Ford, General Motors, Mitsubishi Australia og Toyota, for å nevne noen. Det blir dermed et av de raskest voksende selskaper globalt, og har vunnet flere priser for innovasjon og vekst.

 

Sosiale medier

LinkedIn: Fleet Complete
Facebook: Fleet Complete