Fleet Complete satser i Norge

12 mars, 2020
Sandefjord, Norge

Fleet Complete ekspanderer med globale partnerskap og signerer avtale med Ford Data Services™.

Fleet Completes software er nå integrert med Ford Data Services™ og tilbyr telematikktjenester til Ford-kjøretøy i USA. Integrasjonen effektiviserer kundeopplevelsen og garanterer en smidig forbindelse til Fords innebygde hardware. Muligheten for flere kunder å få tilgang til kjøretøykontroll gjennom OEM-integrasjoner gjør at Fleet Complete styrker sine markedsandeler betydelig i samsvar med selskapets tilvekststrategi.

Fleet Completes amerikanske integrasjon med Ford er del av selskapets kundefokuserte forretningsstrategi, som gjør telematikktjenester lett tilgjengelig for et bredt spekter av bilister. Den nøkkelferdige løsningen gjør det mulig for vanlige kunder å få en enklere kjøpsopplevelse ved å fjerne behovet for ekstra maskinvareinstallasjon.

Fra mars 2020 vil alle Ford-kjøretøyer, 2020-modeller, være utstyrt med telematikk-hardware som gir tilgang til Fleet Complete-plattformen, uten behov for ekstra installasjoner eller kostnader. Den integrerte løsningen gir innebygd og sikker Ford-hardware, koblet til Ford Data Services ™, sammen med Fleet Completes-programvare, for å hjelpe kunder med flere biler å identifisere muligheter for kostnadsbesparelser, øke sikkerheten og administrere bilflåten sine effektivt.

«Vi er veldig glade for å samarbeide med Ford for å kunne gi små og store selskaper med kjøretøy en nøkkelløsning som gir selskapets bilansvarlig tilgang til en rekke kjøretøydata om deres mobile ressurser på veien og på forskjellige oppdrag. Dette inkluderer kjøretøyproduktivitet og driftsstatus, lokasjon, ruteoptimalisering, drivstoffkostnader, vedlikehold og mer», sier Tony Lourakis, administrerende direktør i Fleet Complete. «Denne typen av kjøretøyinformasjon er viktig for selskaper som ønsker en trygg og sikker bilpark, se klare kostnadsbesparelser gjennom økt effektivitet og forbedret kundeservice som også gir flere forretningsmuligheter.»

«Ford kan tilby en ledende telematikkløsning til kundene våre for å hjelpe dem med å optimalisere bruken av kjøretøyet», sier Michelle Moody, markedssjef for Ford Commercial Solutions. «Vi er glade for å ønske Fleet Complete velkommen som Ford Data Services ™ -leverandør, og kunne tilby Ford-eiere en enkel integrasjon til populære telematiktjenester».

I tillegg vil løsningen komme nye og eksisterende Fleet Complete-kunder til gode. Ved å velge et Ford-kjøretøy med telematikk-hardware, kan de raskt få kjøretøyet koblet til Fleet Complete plattformen.

For mer informasjon om Ford Commercial Solutions, besøk: https://www.commercialsolutions.ford.com/

Om Fleet Complete

Fleet Complete® er en ledende global IoT-leverandør av tilkoblet kjøretøyteknologi, elektronisk kjørebøk, utstyrskontroll og prosjektstyring som løser de daglige utfordringene i arbeidet for 600 000 kunder over hele Europa, Canada, USA, Mexico og Australia. Fleet Complete har sterke OEM-partnerskap med globale markedsledere som General Motors, Toyota og Mitsubishi og distribusjonssamarbeid med AT&T i USA og Mexico, TELUS i Canada, Telstra i Australia og Deutsche Telekom (T-Mobile) i flere europeiske land. Etter å ha vunnet en rekke priser, er selskapet med hovedkontor i Toronto, Canada, kjent som det raskest voksende telematikkselskapet i verden.

Pressekontakt

Fanny Anselin
Markedsansvarlig, Fleet Complete Norge

fanny.anselin@fleetcomplete.eu