Fleet Complete henter ny kapital fra Canadas største pensjonsfond

Fleet Complete henter ny kapital fra Canadas største pensjonsfond.

(Sandefjord 26.11.18) Fleet Complete annonserer i dag at de har inngått en investeringsavtale med Canadas største pensjonsfond, Ontario Teachers´Pension Plan. Den nye avtalen sikrer Fleet Complete ny kapital og selskapet kan dermed ytterligere styrke veksten i de europeiske og nordiske markedene.

Canadas største pensjonsfond Ontario Teachers´ Pension Plan(Ontario Teachers´) har inngått en investeringsavtale med det internasjonale telematikkselskapet Fleet Complete, som har etablert sitt norske kontor i Sandefjord. Pensjonsfondet Ontario Teachers´ forvalter en global investeringsportefølje på $193,9 milliarder, og har nå kjøpt seg opp i Fleet Complete gjennom kjøp av aksjer fra nåværende eier, Madison Dearborn Partners (MDP).

– Jeg er veldig fornøyd med at vi nå blir partnere med Ontario Teachers´, i tillegg er det jo ekstra gledelig at det nå er to store organisasjoner fra Toronto som inngår et strategisk viktig partnerskap. Vårt partnerskap sikrer at vi ytterligere kan forsterke vår posisjon som verdens raskest voksende telematikkselskap, sier Tony Lourakis, CEO i Fleet Complete.

Investeringen sikrer Fleet Complete betydelig langsiktig kapital som i samarbeid med eksisterende eiere MDP, forsterker grunnlaget for fortsatt høy vekst, både organisk og gjennom nye oppkjøp. Pensjonsfondet har en lang historikk og erfaring med investeringer i innen teknologisektoren, og vil i samarbeid med MDP aktivt kunne bidra til å utvikle og styrke Fleet Complete sin offensive og globale vekststrategi.

– Vi er veldig fornøyd med avtalen og vårt nye partnerskap med Fleet Complete. Vi ser frem til, sammen med MDP, å kunne bygge videre på denne canadiske suksess historie. Fleet Complete har gjennom flere år vist en solid vekst underbygget av en velfungerende vekststrategi og innovativ teknologi, sier Jane Rowe, Senior Managing Director, Private Capital, Ontario Teacher´s Pension Plan.

Nåværende eiere Madison Dearborn Partners er også fornøyd med avtalen og Managing Director, Doug Grissom uttaler følgende;

– Fleet Complete har takket være selskapets ansatte, Tony og resten av ledelsen fått oppleve en voldsom vekst de seneste årene. Vekststrategien og utviklingen av produkter og tjenester til markedet har vært helt rett og bidratt til den voldsomme veksten globalt. Vi ser frem til å bygge videre på vårt nåværende momentum og fortsette veksteventyret i samarbeid med våre nye partnere i Ontario Teachers Pension Plan, og ledelsen i Fleet Complete,

Ingen av partene ønsker å offentliggjøre de finansielle tallene bak investeringen, men kan bekrefte at det er tale om en betydelig sum.

-Slutt-

Mediekontakt:

Kenneth Hansen, Markedssjef for Norge,  +47 948 43 837, kenneth.hansen@fleetcomplete.no