COSMOTE logo

PRESSEMELDING: Sandefjord 31.7.2019

Fleet Complete inngår partnerskap med den greske telegiganten COSMOTE

Teknologiselskapet Fleet Complete satser nå i det greske markedet, og annonserer at selskapet har inngått et partnerskap med den ledende teleoperatøren i Hellas, COSMOTE. Sammen lanserer de nå en ny flåtestyringsløsning for det greske markedet, et marked som for øyeblikket opplever sterk vekst. 

Fleet Complete og Cosmote lanserer en ny løsning for det greske markedet som skal dekke behovene til både små og store greske selskaper, uavhengig av bransje og til alle typer kjøretøyer. Produktet COSMOTE Fleet Tracker kan hjelpe selskaper med økt produktivitet, redusering av driftskostnader og ivareta sikkerheten til kjøretøy og sjåfør.

– Partnerskapet med Fleet Complete viser at COSMOTE kontinuerlig utvikler sine IoT-løsninger, til nytte for greske bedrifter som trenger smarte IoT-løsninger for å tilpasse seg til en ny digital era. Vi bringer inn ny teknologi i markedet som hjelper de med yrkesbiler med lokasjon og posisjonsdata i sanntid, samt bildata som kan bidra til økt effektivitet gjennom å forbedre kjøreadferd, og øke bilparkens kapasitet. Uttaler COSMOTE via Thanos Falagas, Director of Enterprise & Business Marketing of OTE Corporation.

Fleet Complete er fornøyde med partnerskapet som har viktig strategisk betydning for selskapets vekstplaner i Europa.

– Vi er veldig fornøyd med vårt nye partnerskap med COSMOTE som symboliserer en viktig milepel for våre europeiske vekst- og markedsplaner. Det greske kommersielle bilmarkedet er i en spennende vekstfase og mulighetene er mange. Et partnerskap med den største teleoperatøren i Hellas, gjør at vi kan adressere lokale markedsbehov og tilby et bredt spekter av smarte digitale løsninger til de greske bedriftene som kjører tungt, eller daglig bruker yrkesbiler og varebiler i jobben, sier Tony Lourakis, CEO for Fleet Complete.

Slik fungerer COSMOTE Fleet Tracker

Ved å installere gps-enhetene i bilparken til bedriften vil COSMOTE Fleet Tracker kunne overvåke i sanntid både posisjon, og rute i kart,i tillegg til verdifull bildata som viser forbruk og driftstatus på kjøretøyene i bedriften.

COSMOTE Fleet Tracker gir også bedriften mulighet til å forbedre kjøreadferden blant sjåførene ved automatisk å logge hendelser som f.eks. harde akselerasjoner eller oppbremsinger. Det gir rom for at bedriften kan veilede sine sjåfører i retning av en mer positiv kjøreadferd. Plattformen sender automatisk varsler dersom det oppstår en ulykke eller et nødstilfelle.

Fleet Complete og COSMOTE har etablert et eget salgsteam som tilbyr digitale tilpasset tilpasset IoT-løsninger for de greske bedriftene.

COSMOTE Fleet Tracker -produktet fås i tre kategorier, Basic, Standard og Advanced. Alle løsninger leveres med fri data i EU- og ikke-EU land.

-Slutt-

Om Fleet Complete

Fleet Complete® er en ledende leverandør av «Connected vehicle» og IoT teknologi til selskaper verden over som har bruk for smarte løsninger for håndtering av biler, maskiner, personell og utstyr. Fleet Complete har i dag 500 000 abonnenter fordelt på 30 000 kunder i Canada, USA, Mexico, Australia, Nederland, Belgia, Luxembourg, Østerrike, Hellas, Tyskland, Danmark, Sverige, Finland, Norge, Estland, Latvia, og Litauen. Selskapet er i dag en av verdens raskest voksende selskaper innen telematikk og IoT-teknologi. Fleet Completes norske kontor er plassert i Sandefjord. www.fleetcomplete.no