Fleet Complete satser i Norge

10. juni, 2020
Sandefjord, Norge

Telia og Fleet Complete inngår partnerskap i Danmark

Sammen vil partnerne tilby en rekke sporingsløsninger som vil hjelpe danske selskaper og organisasjoner til å optimalisere driften og redusere flåterelaterte kostnader og CO2-utslipp.

Telia Enterprise inkluderer nå Fleet Completes GPS-baserte løsninger i IoT-porteføljen, slik at danske bedrifter kan øke effektiviteten og redusere drivstofforbruket og dermed få en mer miljøvennlig og økonomisk bilflåte.

Under navnet Telia Fleet Management lanserer partnerne innledningsvis fire løsninger for flåtekontroll, delt biladministrasjon, elektronisk kjørebok og sporing av materiell.

”Målet er å hjelpe våre kunder med å drive enda bedre virksomheter, gjennom innovativ telekommunikasjon og IT-baserte løsninger. Digitalisering og IoT spesielt er kraftige verktøy for å oppnå dette. Ved å tilby flåtestyring, som er en av de mest modne IoT-tjenestene, hjelper vi våre kunder å utnytte ressursene sine bedre, få mer miljøvennlige bedrifter og samtidig redusere kostnadene”, sier Mortimer Liebman, Direktør for Telia Enterprise i Danmark.

Globale GPS-løsninger

Fleet Complete er en global leverandør av GPS-baserte løsninger for bilflåter og mobile arbeidsstyrker, med over 600 000 brukere.

”Vi er veldig spente på det nye samarbeidet med Telia og ser positivt på at enda flere nå åpner øynene for digitale løsninger for virksomheter. Vi opplever et økende behov hos kundene våre at kunne skille seg ut gjennom god service. De forskjellige kjøretøyløsningene er tilgjengelige på en Fleet Management-plattform, som gjør det mulig å skreddersy en løsning for både små og store selskaper med spesifikke behov”, sier Preben Rasmussen, Nordisk salgsdirektør for Fleet Complete.

Les mer på telia.dk/fleet

Om Fleet Complete

Fleet Complete® er en ledende global IoT-leverandør av tilkoblet kjøretøyteknologi, elektronisk kjørebøk, utstyrskontroll og prosjektstyring som løser de daglige utfordringene i arbeidet for 600 000 kunder over hele Europa, Canada, USA, Mexico og Australia. Fleet Complete har sterke OEM-partnerskap med globale markedsledere som General Motors, Toyota og Mitsubishi og distribusjonssamarbeid med AT&T i USA og Mexico, TELUS i Canada, Telstra i Australia og Deutsche Telekom (T-Mobile) i flere europeiske land. Etter å ha vunnet en rekke priser, er selskapet med hovedkontor i Toronto, Canada, kjent som det raskest voksende telematikkselskapet i verden.

Om Telia

Hos Telia er vi spente på de store mulighetene for digitalisering. Vi transformerer ny teknologi til konkrete produkter som gjør våre kunders liv mer fargerike, selskaper mer effektive og samfunnet enda smartere.

Vi er ikke bare et telekommunikasjonsselskap. Vi er en verden av digitale opplevelser og kommunikasjonen til vennene dine, familien, kollegaene og kundene dine. Vi er rundt 800 nysgjerrige ansatte som forstår kundenes ønsker og behov og gjennom intelligente løsninger bringer dem nærmere alt som er viktig.

Nettverket vårt er hjørnesteinen i digitaliseringen av Danmark. Det gir oss både et ansvar og en mulighet til aktivt å gjøre en positiv forskjell ved å bidra til den grønne overgangen, koble mennesker og gjøre det trygt å bevege seg på nettet. Dette gjør vi ved å utnytte og utforske de mange mulighetene for digitalisering – til fordel for oss alle.

Les mer på: www.telia.dk

Pressekontakt

Preben Rasmussen
Sales Director, Fleet Complete Nordic
+45 4548 0104
marketing@fleetcomplete.dk

Mads Houe
Pressechef, Telia
+45 2827 0171
mads.houe@teliacompany.com