Partnerskapsansvarlig i Fleet Complete, Gisle Andreassen

Fleet Complete ansetter ny partneransvarlig

(Sandefjord 27.03.2019) Fleet Complete har i dag offentliggjort at Gisle Andreassen er ansatt som ny partneransvarlig for det norske markedet. Gisle Andreassen blir kontaktperson og ansvarlig for forvaltning og utvikling av selskapets partnerløsninger for kjørebøker, flåtestyring og GPS-sporing.

 – Partnerskapene er en viktig del av våre markedskanaler og er viktige samarbeidspartnere for utvikling av våre produkter og tjenester. Det er derfor gledelig at vi har lyktes med å styrket selskapet vårt med en ressursperson som Gisle Andreassen. Med Andreassen på laget kan nå tilby våre samarbeidspartnere en enda bedre service, i tillegg til smarte, digitale løsninger til sine medlemmer,  sier Kenneth Hansen, Markedsansvarlig i Fleet Complete Norge.

Andreassen har flere års erfaring fra teknologibransjen og har gjennom flere år jobbet med store aktører innen bil og byggebransjen i Norge. Andreassen har mange års erfaring fra blant annet selskaper som Komplett.no, Netshop og ABAX.

Fleet Complete har i dag en rekke samarbeidsavtaler med partnere som alle opererer innen entreprenør-, transport- og håndverksbransjen, herunder regionsavtaler med Maskinetreprenørenes Forbrund(MEF)  og Nelfo.

Ønsker du en samarbeidsavtale med Fleet Complete?

Ta kontakt med:

Gisle Andreassen

(+47) 915 69 485

gisle.andreassen@fleetcomplete.no