Fleet Complete satser i Norge

31 januar, 2020
Sandefjord, Norge

Fleet Complete går i partnerskap med Rogers, Canadas største telekomfirma.

På globalt nivå er Rogers det åttende teleselskapet som Fleet Complete inngår samarbeid med, og flere partnerskap forventes at bli kunngjort om kort tid. Rogers Communications og Fleet Complete kunngjør i dag et nytt strategisk partnerskap for å sikre et komplett spekter av IoT-løsninger inkludert håndtering av kjøretøy og GPS-sporing for selskaper i Canada og USA.

I fremtiden vil Rogers tilby sine kunder en plattform for biladministrasjon som gjør det mulig for selskaper i alle bransjer å tilby den best mulige kundeopplevelsen ved å spesifisere presise ankomsttider og dokumentasjon for leveranser.

Det er en allsidig løsning som gjør det mulig å sjekke lokasjonen til selskapets bilflåte, spore produktivitet og føreratferd, bidra til å håndtere planlagt service og dermed minimere risikoen for plutselige forstyrrelser.

«I samarbeid med Fleet Complete kan Rogers nå tilby kanadiske selskaper de nyeste løsningene for håndtering av kjøretøy, sier Dean Prevost, administrerende direktør i Rogers for Business. Med Fleet Completes innovative IoT-plattform lar vi alle bedrifter med kjøretøy forbedre kundeopplevelsen og bruke smart teknologi for å øke kostnadseffektiviteten og forbedre sikkerheten.»

Løsningen gjør det også mulig for kommunene å utvikle «intelligente» byer, ved å optimalisere og skape synlighet over kollektivtransport og egne firmabiler.

Tony Lourakis, grunnlegger og administrerende direktør i Fleet Complete, sier: «Vi er veldig fornøyd med vårt nye partnerskap med Rogers, som legger til enda en internasjonal telekomfirma på vår globale partnerskapsliste. Sammen med telekompartnerne tilbyr vi profesjonelle telematikkløsninger til små og store selskaper og kommuner over hele verden. Vi har flere partnerskap også i Europa, som vi forhåpentligvis vil kunngjøre i løpet av den nærmeste fremtiden.»

Om Fleet Complete

Fleet Complete® er en ledende global IoT-leverandør av tilkoblet kjøretøyteknologi, elektronisk kjørebøk og utstyrskontroll som løser de daglige utfordringene i arbeidet for 600 000 kunder over hele Europa, Canada, USA, Mexico og Australia. Fleet Complete har sterke OEM-partnerskap med globale markedsledere som General Motors, Toyota og Mitsubishi og distribusjonssamarbeid med AT&T i USA og Mexico, TELUS i Canada, Telstra i Australia og Deutsche Telekom (T-Mobile) i flere europeiske land. Etter å ha vunnet en rekke priser, er selskapet med hovedkontor i Toronto, Canada, kjent som det raskest voksende telematikkselskapet i verden.

Pressekontakt

Fanny Anselin
Markedsansvarlig, Fleet Complete Norge

fanny.anselin@fleetcomplete.eu