Pressemelding. Kårer årets varebil 2019. Nybiltester

PRESSEMELDING: Sandefjord 11.6.2019

Vil kåre Norges beste varebil 2019

Teknologiselskapet Fleet Complete og bilbloggeren Nybiltester.no lar varebilbrukerne bestemme hvilken varebil som er «Norges Varebil 2019» i en ny kåring.

(Sandefjord, 11.6.2019) Fleet Complete og bilbloggeren Hans Vidar Levinsen, bedre kjent som Nybiltester, lanserer nå i felleskap en ny kåring av «Norges Varebil 2019». Det som skiller seg fra andre slike kåringer er at vinneren blir funnet ved avstemning fra kunder og brukere av bilene. Nybiltesteren vil teste en rekke av de mest populære varebilene på markedet, og i høst vil kandidatene legges ut for avstemning på sosiale medier.

– Våre kunder bruker varebiler hver eneste dag i jobbene sine. Vi ønsker derfor å finne ut hvilken varebil som de mener er Norges Varebil 2019. Vi lar våre kunder og den bilinteresserte følgerbasen til Nybiltesteren stemme frem den bilen som de mener fortjener prisen. Det blir med andre ord en kåring helt uten en jury bestående av biljournalister, redaktører og andre fagfolk. Vi ønsker å høre fra håndverkere, entreprenører, og andre bransjer som hver dag bruker bilen som et verktøy i jobbene sine, sier Kenneth Hansen, Markedssjef i Fleet Complete.

Fleet Complete inngikk nylig et samarbeid med bilbloggeren Hans Vidar Levinsen. Nybiltester.no er en plattform hvor Hans Vidar tester mange forskjellige biltyper, og ukentlig publisere biltester og bilnyheter for følgerne sine.  

– Jeg har allerede testet en del varebiler, og har laget en snarvei til disse testene med nettadressen varebiltester.no. Det blir spennende å utfordre forhandlernettet på å finne de mest populære varebilene, og å få testet disse, og så se hva folket som bruker varebilene faktisk mener om dem, sier Hans Vidar Levinsen, Nybiltester.no

Avstemningen vil finne sted via facebook-siden til Nybiltester.no i uke 46 og 47 i november. Vinneren av «Norges Varebil 2019» kåres den 29. November 2019.

Du kan lese mer om Nybiltester på bloggen hans via www.nybiltester.no, eller følge han via Facebook på @Nybiltester.

-Slutt-

For ytterlige spørsmål:

Kenneth Hansen, Markedssjef, Fleet Complete Norge,  kenneth.hansen@fleetcomplete.no, 94843837

Hans Vidar Levinsen, Nybiltester.no  post@nybiltester.no, 92048281

Om Fleet Complete

Fleet Complete® er en ledende leverandør av «Connected vehicle» og IoT teknologi til selskaper verden over som har bruk for smarte løsninger for håndtering av biler, maskiner, personell og utstyr. Fleet Complete har i dag 500 000 abonnenter fordelt på 30 000 kunder i Canada, USA, Mexico, Australia, Nederland, Belgia, Luxembourg, Østerrike, Hellas, Tyskland, Danmark, Sverige, Finland, Norge, Estland, Latvia, og Litauen. Selskapet er i dag en av verdens raskest voksende selskaper innen telematikk og IoT-teknologi. Fleet Completes norske kontor er plassert i Sandefjord. www.fleetcomplete.no