Nybiltesteren Hans Vidar Levinsen

PRESSEMELDING: Sandefjord 13.5.2019

Fleet Complete inngår samarbeid med Nybiltester.no

Fleet Complete annonserer i dag at de har inngått en samarbeidsavtale med bloggeren Hans Vidar Levinsen, også kjent som Nybiltester.no. Avtalen er et ledd i å skape økt merkevarekjennskap for teknologiselskapet i det norske markedet.

– Vi har fulgt Nybiltesteren en stund nå, og synes at han veldig flink til å jobbe med følgerbasen sin. Ikke minst treffer innholdet han produserer og leverer til sine lesere veldig godt. Hos Fleet Complete er vi opptatte av å gjøre hverdagen enklere for de bedrifter som ønsker å effektivisere bruken av bilparken sin, eller de som bruker egen bil i jobb og trenger godtgjørelse. Nybiltester.no og miljøet rundt hans plattform passer derfor svært godt til vårt eget samfunnsoppdrag og vår egne målgrupper , sier Kenneth Hansen, markedssjef for Norge, Fleet Complete.

Nybiltester.no er en voksenblogg som fokuserer på tester av ulike biltyper. Innhold og tester baserer seg følgelig på bloggeren Hans Vidar Levinsens egne vurderinger og meninger om bilene han tester. Det er en folkelig vinkel som gjør at leseren enkelt kan identifisere seg med biltestene.  I tillegg til privatbiler testes også yrkes- og varebiler under domenet varebiltester.no.

– Jeg er veldig fornøyd med avtalen jeg nå har gjort med Fleet Complete, og synes vi har fått til en spennende avtale som balanserer begges ønsker. I tillegg er det rom for idemyldring hvor vi sammen kan skape spennende innhold til mine følgere, sier Hans Vidar Levinsen, Nybiltester.no

Du kan lese mer om Nybiltester på bloggen hans via www.nybiltester.no, eller følge han via Facebook på @Nybiltester

-Slutt-

Mediekontakt:

Kenneth Hansen, kenneth.hansen@fleetcomplete.no, 94843837

Om Fleet Complete

Fleet Complete® er en ledende leverandør av «Connected vehicle» og IoT teknologi til selskaper verden over som har bruk for smarte løsninger for håndtering av biler, maskiner, personell og utstyr. Fleet Complete har i dag 500 000 abonnenter fordelt på 30 000 kunder i Canada, USA, Mexico, Australia, Nederland, Belgia, Luxembourg, Østerrike, Hellas, Tyskland, Danmark, Sverige, Finland, Norge, Estland, Latvia, og Litauen. Selskapet er i dag en av verdens raskest voksende selskaper innen telematikk og IoT-teknologi. Fleet Completes norske kontor er plassert i Sandefjord. www.fleetcomplete.no